Heeejjjjjj

538156-12
Denna dagen har varit helt underbar, fast att jag har vaknat tidigt,hade nationellaprov som gick piss och en lång skoldag.  Var på toppen humör ända sen jag har vaknat.. eller 20 minuter efter att jag hade vaknat, är så morgon trött att jag knappt orkar gå upp ur sängen ibland,.. eller nästan alltid. Jag har as mycket plugg så jag måste sätta igång med pluggandet, Ska ha ett prov snart, Tal inför hela skolan( kommer dö av nervösitet när jag väl står där och ska ha mitt tal om "självförtoende" hahaha ) Jaja nu ska jag iallafall plugga lite matte sen blir det ugly betty:D


PuSsSilipuSsS


plugg , plugg och mer PLUGG!!

fy fan har suttit i flera timmar känns det som och bara pluggat. nu är jag trött som fan och vill bara lägga mig. Det har varit en ganska så tråkig dag idag. var i skolan hade redovisning i Naturkunskapen, var inte förberedd så allt som ja sa blev bara fel. Sen så hade jag bild och jag säger bara  att jag är världens sämsta på att måla med färg hahah min bild ser för jävlig ut, rena katastrofen, jaja. Men hann vara med Linnea en stund ialla fall :D 
 538156-11 detta hade jag på mig idag :p

Övningsköra:D

Tjeenare!!

idag så var jag och shoppade en liten stund köpte ett par fornarina jeans:D Blir så glad när jag shoppar

538156-9

Sedan så var jag och ÖVNINGKÖRDE hiii.  Fan va läskigt jag tyckte att det var i början, darrade och svättades hela tiden, men nu har jag börjat vänja mig. det är till och med kul nu=) Jag och pappa körde i två och en halvt timme, körde till Rana sa hej och körde vidare;)
Jag känner mig fortfarande lite sjuklig, aja nu måste jag duscha sen så ska ja bara ta det lungt titta på film och mysa.
 Ha en underbar fortsatt lördag


Målade den själv;)

Målade den själv;) målde av mig själv, hiii stolt*

detta har jag på mig idag

detta har jag på mig idag

Idag var ja i skolan till kl 11 sen så gick jag hem för jag har fortfarande dunkande huvudverk, det suger...
nu ska ja ta och sova en stund ialla fall;)

dunkande huvud..

Idag hade jag bara två lektioner, franska, hade världens huvudverk och har fortfarande det! segt som fan, aja måsta ta och pluggga någon gång, orkar ALDRIG börja. Sen ska ja ta och träna på gymet. Ska bli  skönt de ;) 

till kläderna hade jag ett par blåa Lacost skor

till kläderna hade jag ett par blåa Lacost skor  538156-4 hade någon sorts rosa naglack till oxå

igår dagens outfit

igår dagens outfit

Undra hur det kommer att gå för mig och bloggandet;)

Ja, nu har jag också skaffat mig en blogg. Ja varför inte. Tänker ta och skriva om vad jag gör och annat gott och smått , lika bra jag börjar med idag, Jo först så vaknade jag, gick ner till skolan, trodde att jag hade kommit försent ( tyvärr så är jag nästan försenad varje dag), men då hade inte vår lärare kommit, inte fören efter några minuter som jag tog mig äran att logga in på nätet och kolla ifall vi hade någon lektion eller ej, ja men så var det så att vår lärare hade migrän, så vi skulle inte ha lektion fören kl 13.20, så vad gjorde jag då, jag gick hem igen, pluggade lite på geografin, sen så fick syrran hjälpa mig att fixa en blogg, inte riktigt färdig med den som man ser. ialla fall så gick jag ner till skolan igen solade lite med mina kompisar innan vi började, när skolan var slut så fikade jag med Rana på stan=) myspys, sedan åkte jag hem , träffade på min kusin på bussen, och nu sitter jag här och fular mig, min kompis har precis åkt hem.
Jag får ta och lägga in dagens outfit lite senare eller något.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0