Libanon Update!

Hmm vart ska jag borja, ja vet, jo det finns inte de svenska sista bokstaverna po tangentbordet sa ;ycka till med att fatta hehe, de har varit mycket sorg och sont har men det ar as sjont att ha traffat slacktingarna och alla, och vet ni vad, jag har varit med om en jordbavning haha, de va en aning laskigt men inte so farligt hehee, ingen skadade sig som tur va, de kom som ett hogt jakla ljud ( va fan , fan va den lastbilen later daa) sen ser jag och kanner att sangen som jag sitter po skakar och att gaderoben skakar!!  Ja ba va fan de kan inte vara lastbil!! Moste sluta nu for tiden ar slut
ha de underbart!!

Libanon imon

Kommer hem den 3 augusti, då är jag i Sverige. länge jag vet, hade njutit av varje sekund där om inte...
Måste till skolan snart och hämta böcker och sånt, kommer ju inte på skolavslutningen och skolan ska renoveras( spännande ) . Jao vad ska man säga , har inte så mycket att säga faktist
men ha det så bra!!!!


Allt har förändrats nu ALLT..

Så här är det från igår så förändrades mitt liv,  idag så blev det nått fel med fucking bokningen så när åker vi till libanon??? JO OM 2 DAGAR!!! fuck! + så tog min kompis med mig ut med hennes mamma (biltur) då kommer en annan bilist och kör rakt in i oss bakifrån 100% hans fel. Ont i huvudet är vad man fick från det. Allt är fel nu ALLT!
En sekund kan ändra hela ditt liv, se till att vara positiv innan det händer!!
kommer sakna alla mina vänner,  pappa  och broshan här i sverige. Vi är borta till 2 augusti. så det lär inte bli så mycket update, men följ gärna min blogg när jag kommer tillbaka!


Puss från  mig sålänge

webshop

I för 2 dagar sen så kollade jag på en internet site som säljer kläder, har aldrig köpt kläder från en internet sida tidigare, men så fick jag för mig att testa, trodde inte det skulle funka, men idag så ser jag att jag har fått hem ett paket och vad hittar jag där? jo toppen jag köpte, den webshopen har värkligen fina kläder!
image110

den toppen fast i svart! kostade 273 med frakt moms och allt sånt!





Känner inte för att lägga mig! Vill inte, kan inte tro att det är sant!
Stackars mormor och mamma och hela min släckt!:*(

Morfar(L)

Värsta dagen i mitt liv!! Jag hann inte träffa min morfar!! HANN INTE!!!:'(:*( Pratade med honom igår, han lovade mig att vi skulle ses i Libanon. Min favorit person, personen som har lärt mig respekt, respektera människor, Älskar dig så otroligt mycket, Kommer sakna dig sjukt mycket, Libanon kommer ALDRIG någonsin bli desamma utan dig ALDRIG

Älskar dig morfar
R.I.P

VINN 35000 KR ATT RESA FÖR!!

Det hade inte suttit fel med de pengarna nu till sommaren eller vinter eller när du har ledigt!!
Tävla det skadar inte
klicka här och börja tävla:
http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/10036


Godmorgon

Vaknade för rn kvart sen, har sovmorgon som sagt och det är det skönaste, sov i mitt nya rum idag, kunde typ inte sova, det var för varmt blää. känner mig på bra humör idag fasten jag är slö och förkyld! Nä nu måste jag ta på mig!! Ska ta blodprov idag! är van vid det så det ska inte bli några större problem, sen ska jag till skolan!
Ha det bra!

Ojojojojojoj....

Har fixat och städat mitt nya rum hela dagen och det är så långt ifrån färdigt!!!!! men idag ska jag iallafall sova i det för första gången nä skojja jag har sovit där flera gånger när broshan inte har varit hemma och jag har haft kompisar över! men första gången jag sover i det som "mitt" rum hiiii, nu ska jag duscha och soooooova.

Godnatt på er allihopa!
ps. slått mitt rekord för besökare igen!!! hoppas det håller=)

Dagens outfit

538156-108
Allt från Ginatricot, förutom skorna som kommer från Johansson
image109

13 dagar kvar!!

Vet ni vad?? Den 15 juni ska jag till Libanon med syrran och min bästis Rana!! fatta va kul, åhh jag längtar!!
packning nästa då! Nu är Rana här sitter bredvid mig i sin fina svarta klänning!  Nä nu måste jag vara lite social.
Ha det UNDERBART

Slappaste veckan!

Nu är jag hemma , har lektion kl 13.20! hur härligt som helst! imon börjar jag också kl 13.20. på onsdag är jag ledig på torsdag har vi konditionstest och idrott& hälsa prov( det suger) och på fredag är jag ledig! härligt eller hur:D hoppas bara att jag blir hel frisk nu under veckan!! Idag ska jag hjälpa storebroshan med flyttningen och om hans rum är helt tomt så ska jag börja flytta in i hans Fd rum=)
Laddar upp dagens outfit senare idag!

ha en härlig dag=)


Klaaaaaaaaar!!

äntligen klar med Natur skiten, haha gillar inte det vi höll på med nu i naturen, gå ut och leta efter små kryp, kolla och undersöka ett nedfallet träd, gå ut i skogen , nä inte min grej helt enkelt, gillar det inte heller! blöö nämen ojj kl är redan 22.21, jag har aldrig koll på tiden längre känns det som , hmm help me! Nu känner jag att jag har väldigt tråkigt, det är söndag och kl är 10, det finns inte så mycket att göra, pallar inte göra något heller. känner mig så seg, hatar sånna här dagar!
Nu ska jag äta har jag bestämt mig för!

Godnatt så länge då!

Flyttning på G

Min storebror håller på att flytta till sin nya lägenhet, det kommer att bli så tomt här då! Men en positiv sak är att jag får hans rum, Shoho, har alltid delat rum, första gången jag fåt ett eget rum, kommer bli så skönt!!
pratade nyss med min morfar, saknar honom så mycket, ska bli så kul att träffa alla släcktingar på sommaren, längtar.
Grattis till syrran förresten! 11 år idag, stor flicka=)
Nä nu ska jag plugga, har prov imon och en inlämning, behöver all lycka till det provet:S

Ha det underbart i den sköna solen!!! BLI BRUNA NU!!

RSS 2.0