slutar blogga

Jag har nu bestämt mig för att sluta blogga...
känner inte att jag har någon lust att göra det så just nu, så istället för att komma upp med en ett få tal blogg inlägg någon gång i veckan ska jag sluta med det helt och hållet!! eller i allafall för tillfället.
Men ... Jag kanske kommer tillbaka!! och då ska jag göra det bättre än någonsin!


shopping!

Idag var jag i stan och shoppade lite kläder och annat. Köpte även en prisent till underbara Rana som fyller år ida(L) GRattis älsklng!!
Laddar upp bilder på toppen och halvtröjan imon=) då ska jag även på tjejmiddag hos Rana=)
Missade skolan idag.... försov mig som vanligt, vaknade 11,20 och lektionen börjar då så jag hoppade upp ur sängen sprang ner för trappan tvättade ansiktet samtidigt som jag kände att världens huvudverk vilket händer väldigt ofta när jag vaknar, eftersom jag spänner mina tänder jätte mkt när jag sover... men jag valde att stanna hemma eftersom det bara är en lektion och jag kan ta igen den någon  annan dag=)
Jag övningkörde lite förresten haha
nu ska jag ta och fixa lite grejer sen ska jag se på film.. de e så mysigt att vara hemma och se på film när vädret suger och det regnar!!

Ha det braa


Home home sweet home

Imorse tvingade jag mig upp tidigt för att hinna till skolan . Vaknade en halvtimme innan jag började , fixade mig och gick fort till skolan, vi hade naturkunskap i 5 minuter sen slutade vi, så jag har varit hemma ända sen kl 9 typ=) pluggat lite smått och nu väntar jag på att átt maten ska tina färdigt=) börjar skolan igen kl 13.20:.p
efter det ska jag möta rebecka så ska vi plugga lite


later!


Trafikskola=)

har varit i stan hela dagen typ idag. först var jag och fikade med Rana och hennes kompis och efter det gick jag och Rana och letade kläder till hennes tjejmiddag!! Får fortsätta leta imon:P och sen blev vi hungriga och satte oss och började käka på donkii=)
När jag satt på bussen nyss såg jag en man som satt och petade i näsan ,asså han hade typ hela fingret uppe i näsan och han näs borre töjdes utåt typ 2 cm!  FATTA VAD ÄCKLIGT!!!! Höll på att spy, fy faaaaan

Jaja snart ska jag ta bussen igen till trafikskolan där jag ska på ..hmm  vette fan typ möte för nybörjare typ haha
spännande hmm .... not:p


kyla!!

Det är sjukt kallt nu för tiden ju. Kom precis hem från läkaren, tog blodprov. men seriöst jag höll på att dö så mkt som jag frös haha. kl 10 har jag skola , en lektion, och efter det ska jag till stan och fortsätta dela ut lite CV!! HOPPPAASSSS jag får jobb!


CV CV CV CV CV CV CV CV ...

Cv Cv . nä skojja bara men så känns det i hövvet på mig nu, JAG VILL HA JOBB!! har lämnat cv i två år nu och jag får inget jobb:(



jaja får la leta vidare, Dont give up

Har ingen lust...

... fattar inte vad det är med mig, men jag är i en sådan period då jag inte har någon lust till något längre, vill att de ska bli som förr. hmm vet inte riktigt vad jag ska göra. det är därför jag inte bloggar så ofta bara när jag känner för det, men det värsta är ändå skolan, jag pluggar inte, hur ska jag klara skolan så som jag håller på med nu??
Jag har stor lust att resa bort till ett varmt land och vara där i minst 1 månad , bara vila ut mig, inte tänka på något alls!!!            
får la hoppas på en resa till jullovet=)

When a stranger calls!!

nu på tv 3 hihihi, en riktigt bra film tycker jag, man ryser till och hoppar till några gånger. Det är en skräckfilm. Det som är så bra med denna filmen är att den verkligen är en skräckfilm och inte någon jävla äcklig tortyr film som saw, hatar saw. den är inte läskig bara så jävla äcklig, fattar helt seriöst inte hur man kan se den filmen och värre hur man kan göra en sån film!! Personen som gjorde filmen måste helt seriöst vara en galen äcklig typ

Äntligen cp internet!

Har inte kunnat gå in på internet på hela dagen, internet har cpat.... Men nu funkar det igen=)
Idag har jag typ bara käkat en massa, jag fryser och pallar inte gå ut. Gick en snabb promenad med Linnea och sen spelade vi lite guitar hero. kanske ska fika senare ikväll , men pallar som sagt inte , kanske blir det en hemma kväll med massa gott och film?
nu ska jag käka lite till.. för de e så himlans gott

Maskerad!!!!

HejHEj! Nu är jag hemma. jag vet as tidigt men alla andra ska ut på krogen och jag har inte fyllt år än och kan inte komma in så de blev hem för min del. Det var as trevligt och goa tjejer va de me. maten va god speciellt tårtan=)
jag var LEOPARD:D:D
här kommer lite bilder






Leoparden, piraten och sjöjunfrun=)





RSS 2.0