DaGeNs oUtFiT


Jacka - H&M
Klänning - GinaTricot
Underklänning - ginatricot
skor - din sko

LEDIGA!

Godmorgon! Rana är här idag, vi åt frukost tillsammans , mycket trevligt och nu sitter vi här och lyssnar på musik!=)
Senare idag ska jag träffa Malin , vet inte vad vi ska hitta på. Jag kommer inte på så mycket att skriva här nu för min hjärna är helt tom!


Today!!

Hej! Allt väl med er? Idag hade jag en underbar dag! Först hade jag sovmorgon, och sedan hade jag bara en lektion, franska, och de va slappt på den lektionen för vi har världesn mest förvirrade fröken! efter det så drog jag in till stan med min bästis Rana! Vi käkade på donken, men de va de minsta vi gjorde där, haha har inte haft så kul på länge! Den tjejen gjorde min vecka!! Efter det så drog vi hem till henne, och eftersom de va så himla fint väder så satt vi och solade på hennes stuttsmatta! Hur härligt som helst! får inte glömma attt vi åt en god äppelpaj också:P
När jag kom hem såg jag att mamma hade köpt hem lite Nice stuff, som bland annat en ny plattång & vågtång  från babyliss och en sån där hårborttagnings maskin från philips tror jag de var! Jaja men de har varit en underbar dag som sagt, nu är jag svin trött vill sooovaa!
Här kommer lite bilder vi tog idag!


Lekte med Ranas webbcam lite!





Hahah rana ser cp stöd ut ¨på bilden, halva hennes ansikte i två delar


Min andra arm försvann av någon konstig anledning:S:P


Helleluu

Idag hade vi Jympa med skolan, och vet ni vad, de har jag inte haft sen nian! Jag hatar idrott. Idag fick vi springa 6 stora varv runt planen, de va konditions test. Vet inte hur många km de blir , men jaja de va jobbigt iallafall. Sen drog jag iväg till stan och fikade med Jennifer! de va trevligt de! Vi båda va döds sega. Men sen helt plötsligt blev jag så flummig för jag var så trött! Orkar fan inte skriva mer haha är fortfarande trött!
Godnatt måste jag få låv att säga

nanananaaa

life is life, nana nananaaa

här är dagens

Bilder från igår!

De va väldigt mysigt igår, vi åt tacos, äppelpaj och en massa godis=) och så såg  vi på film! efter det så följde Rebecca och jennifer med mig hem, vi var så trötta så vi gick och la oss! Och nu sitter jag och Jenfa här ska snart plugga!
Här kommer lite bilder jag tog med cameran, glömde ta kort på outfiten:p











Tacco kväll!

Hejsan! idag mår jag bara bra. det blev inget igår med än en helt vanlig hemma kväll med film och chips! Filmen jag såg var sjukt bra! den heter Mystic River! Idag har jag bara pluggat lite och snart ska jag duscha och fixa mig inför kvällen. lägger upp kvällens outfit lite senare!

Fredag!

Hej! Har precis kommit hem ifrån stan, var och fikade med Afra & Rebecka vilket var mysigt, efter det kollade vi lite på kläder och nu är jag hemma, vet inte hur det blir ikväll! aja här kommer lite bilder=)







Skolfotografering

Kom precis hem från skolan, vi har haft skolfotografering, hoppas man blir bra nu bara!
Idag ska jag fika med Afra och Rebecka, mysigt=) Sedan kanske det blir party, får se hur det blir=)
Lägger in dagens outfit lite senare. Nu ska jag ta och städa lite här, för de ser för jävligt ut!
Ha en underbar fredag=)=)

Jag har tok SHOPPAT!

Äntligen har jag shoppat! Är så glad nu när jag har en massa nytt i skopet . Detta har jag shoppat¨


  












Och allt är från min favvo affär, Ginatricot =)
Nu ska jag ta och plugga. ha en underbar torsdag!

Mobil bilder;)

Nu har jag laggt upp lite mobil bilder...
 En dag när jag fikade med rana, efter att jag hade tagit kortet så spilde jag ut hela min frappino. Typiskt mig

En dag då jag promenerade med Linnea!

En suddelisuddig bild

Tekira var på besök, åh va stor hon har blivit va!
 JAa nu ska jag köra en omgång med guitar hero och sen ska jag plugga!
<hörs senare=)


Måndag!

Det var en ganska så kort skolsag idag, två lektioner bara =) Efter det lämnade jag ut två Cv:n och jag säger att de kommer bli de sista, för nu ger jag upp, orkar inte leta mer, de suger hårt, jag vill så himla gärna ha ett jobb, fattar inte vad problemet är, men så är det när man är född med världens mest otur, jaja måste iallafall plugga, så mycket som jag har kommer jag antagligen sitta med pluggandet hela kvällen


Söndag!

och sista dagen på helgen! Det tänker jag fira med bio! Det blir Patrik 1,5 Jennifer säger att den värkar as ball. så de får man hoppas. idag börjar även OTH, men kommer missa den igen så jag får väl spela in;) annars så ska jag bara sitta och plugga, har en inlämning i svenska imon som jag fortfarande inte har börjat med! Stressigt, men jag får skylla mig själv!
Igår så tog jag det bara lugnt, känner bara för att ta det lugnt när jag känner mig lite halvt sjuk, så  jag och Rachell bastade. de va jätte skönt! Nä nu får jag ta och börja med pluggandet!
Ha en bra dag!

Im back!

Sådär, åkte in till gbg med Rana och hennes kompisar, käkade på burgerking och efter det så gick vi till den där modell grejen. det ända vi fick göra var att skriva på en lapp och sen tog de ett ansiktskort! De hör av sig om 4 veckor, så jag får väl vänta och se=)
Hade plattat håret idag! så här såg jag ut:

en till chans=)

Pratade med Rana idag , som berättade att de uttagning idag för modell! så kl 2 så drar jag och några till på uttagningen, hahha ! snacka om en andra chans , hoppas att jag kommer vidare nu då, annars så får ja la ta och glömma det!
Ha en underbar daag=)

Life goes on..

Ja, som sagt va det en stressig dag idag, kom hem från skolan, gick på husvisning, huset gillade jag inte! Sen åkte vi hem och kl var runt 17.30, pluggade till 18.30 sen fick jag för mig att börja laga mat, så blev jag klar med maten vid halv 7 tiden, helt dum i hövvet , för jag skulle på uttagningen kl 7 åt snabbt och tog på mig mina kläder , men jag HANN!!
När jag kom dit var det rätt så mkt folk där, jag var en av de sista som gick catwalk , var så nervös att jag kände att jag blev lite stel, iallafall, jag kom inte med:( synd faktist, men kan inte göra så mkt åt saken

Nu ska jag ta och lägga mig!
Godnatt=)

Torsdag= uttagning till modevisningen!

Nu sitter jag i skolan , har världens längsta håltimma! jag börjar kl 13,20 Segt va! funderar på att gå  hem! idag har jag fullt upp med allt, Först familjen och jag gå på två husvisningar , vi är la klara vid halv 6 -6 tiden ! sen kl 7 så ska jag gå på uttagning till catwalken! Känner mig faktist lite nervös:S hoppas iallafall att det går bra, efter det ska jag hem och plugga röven av mig:P har prov imon och det känns som om jag inte kan nått till provet!
JAJA WISH ME LUCK!

Ha en underbar dag:D


Hellu, sweet onsdag!

Idag hade jag bara en lektion, och det är super skönt , lovie, hade varit bättre att sätta igång och plugga så slipper jag få IG ! men nej , som vanligt har jag inte lust eller ork att göra det, *hjälp* är bara stressad över att jag inte gör det, men när jag väl sätter mig och börjar läsa, läser en mening och sen stänger jag igen boken, VAD SKA JAG GÖRA?!

Här kommer en närbild på moi!


Utan smink dessutom


Masage!

Fatta va  härligt! Fick den skönaste rygg masagen av en riktigt bra maserare! glömt vad hon heter, hehe oj!
Jag har försökt plugga, men det är hopplöst, vette fan va jag ska göra, jaja! På torsdag ska jag gå på en utagning för catwalk de e nämligenen köpcenter där jag bor som ska ha modevisning och behöver modeller, så jag får pröva min chans, igentligen vill jag inte gå, för jag är så feg , men jag  göra det bara för att trotsa mig själv typ , haha what a fuck, fattar inte själv, jaja ska kolla på tv nu
GODNATT Så länge


SJUUUK!

blä det suger! när jag komm till skolan så kände jag att jag hade världens huvudverk och så var jag snuvig och mina ögon " brändes" typ , svårt att förklara, jaja, har jympa nu igentligen , men drog hem istället, skyllde på att jag var sjuk , ( de var ja ju oxå) hatar jympa så de va skönt att slippa det!
har så himla mycket plugg så jag hinner antagligen inte blogga mer!
Ha det bra!
ps kan det inte sluta REGNA snart?!!!


godmorgon!

Nu sitter jag och lyssnar på vår företagsekonomi lärare! Idag har jag en lång skoldag, spännande.... naaat
Igår då, köpte inte så mkt hehe, blev bara en maskara, en väldigt bra en! Jag och jenny käkade på donken , och vet ni vad, skulle käka en pommesfritt, så ser jag en äcklig spindel krypa på min hand, fatta va äckligt, jag som har världens spindel rädsla, HATAR spindlar! Ialla fall, vi drog hem till mig och kollade på två filmer, den ena hette hmm.. va fan hette den? den gick på kanal 5 kl 8, och den va bra! efter det blev det tv 3 med den roliga Will Smith , Hitch
måste sluta skriva, vår lärare har börjat fråga frågor!
Ha de bra

shopping!

hellu!  Idag ska jag shoppa lite har jag tänkt, shopping= den bästa medicinen! har jag rätt?
Klar som fan! Känner mig helt tom på ord nu! Men en sak jag ser framemot är ONE TREE HILL som börjar idag!!

outfit

Detta hade jag på mig igår!



Hann inte med bloggningen igår, Först var jag med linnea, vi gick ut på en flummig promenad, och sedan drog vi hem till henne och sjöng lite singstar, hehe suger hårt på det, hänger inte med, men Linnea var bra hon=)
Efter det så var jag med Rachell och Rebecka, vi myste bara, man behöver ju inte alltid hitta på något, ibland kan de mysiga vara kul;)

Íallafall, jag la mig väldigt tidigt igår, var hur trött och sliten som helst, la mig kl 23.

Annars så är jag fortfarande svin trött och på jävligt dåligt humör!! Fråga mig inte varför, Jag har mina dåliga dagar! Känner att allt är skit, aja , Familjen är bjuden på middag hos några snart så ska la ta och göra mig iordning!!

Adios!


Jag Hatar plåster

Godmorgon! Hur är det med er idag? Jag mår bara bra, känner mig så pigg som har vaknat så tidigt=) vaknade kl halv 8 för att jag skulle ta blodprov kl 8 som jag tidigare har skrivit! Det gick jätte bra. Vet ni vad, jag HATAR plåster, jo därför att det gör så f*cking ont att slita av det sen, det känns som om hela skinnet slits av( ursäkta mig där) , tycker det är värre än själva sprutan!
Iallafall, idag börjar jag kl 11,20 har en lektion bara , så de e skönt! Ikväll ska jag vara med Linnea =) vet inte vad vi ska hitta på men de blir säkert kul, det blir det alltid med henne! SHIIIIIITTTT VA de regnar asså! Kul att jag ska GÅ i det här regnet. Blää, help me:(
Lägger in dagens outfit senare idag( hittat laddaren till kameran)
Vet ni vad, när jag precis hade skrivit ordet laddaren, så dog datorn, haha laddaren hade åkt ut!


Åh jag längtar till hösten!

Det har jag nästan aldrig tidigare gjort, har alltid tyckt attt hösten är den tråkigaste årstiden, ja de regnar ju bara hela tiden, typ som idag, men på något sätt så längtar jag till hösten, jag vill shoppa höstkläder, ha höstlov, sätta mig och kolla på film med ett par kompisar och äta en massa chips och godis!
HÖST = MYSIGT eller hur?
Jaja , annars så har jag varit i skolan från 8,30 till 15,50 , segt som fan óch jag känner mig redan skoltrött, hoppas det går över snart, har ju trots allt hela året kvar, hehe
annars känner jag mig faktist lite sjuklig! har inte tid att bli sjuk nu!( lite sjukt att man inte har tid med sånt längre!)
Igår så missade jag "IDOL", hörde att det var mycket bättre iår speciellt med den nya juryn, så jag får la ta och kolla på det idag!
Tycker bara idol är bra i början när alla skämmer bort sig, sen är det bara lång tråkigt!
Oj jag har glömt att plugga, hmm stressigt, jaja slut på skrivande
HA DET UNDERBART!

Inget går som planerat..

speciellt när jag planerar saker, idag, vaknade jag vid 10 tiden , åt frukost för att sedan åka till sjukhuset för att ta blod prov. men när jag kommer dit säger de att blodproven som jag ska ta måste tas kl 8 på morgonen, bläää, så nu får det bli på fredag! Idag har jag då missat hela skoldagen, ganska gött ändå haha 
Va händer annars, jo hade tänkt att gå på stan, men pallar verkligen inte dt idag, plus att jag måste plugga!
Lika bra jag sätter igång nu
HA DE BRA!!

Vem bär det snyggast!!!

Amanda Bynes vs Chloe                 Jessica vs Mendes



Paris vs                                                       Phoebe vs paris


Lindsay vs Sarah


Alla är ju riktigt snygga , men den ena är ju snyggare än den andra vilka tycker ni bär klänningarna snyggast?


Trötter!

När jag sätt på min samhälls lektion, vet inte hur många gånger jag höll på att somna, fick anstränga mig för att hålla mig vaken, fattar inte varför jag är så trött, har massa plugg men orkar inte plugga, det ända jag längtar till är min säng, men de e för tidigt för att jag ska lägga mig nu! Snart ska jag ut och gå med Linnea, de kanske får mig lite piggare iallafall!

Tisdag

Tisdagar är våra längsta dagar, hatar tisdagar, plus att vi har idrott, något jag inte gillar, eller iallafall inte skolans idrott! vi slutar runt 4-5 tiden. Har precis haft företagsekonomi och nu ska vi ha internationella relationer. Vad ska jag göra idag då, jo plugga , fy fan , skolan har värkligen börjat, vill ha sommar igen, då jag kan göra vad jag vill utan att tänka på att jag måste plugga!! Jaja ska kila på lektion
HA EN BRA DAG!


KLAAAR!

Pluggat och flyttat  tillbaka alla mina saker till mitt gamla kära rum, fyfan de va jobbigt, men nu är jag färdig!
Vet ni vad. hittar inte laddaren till kameran så kommer inte kunna fota dagens outfit:S jaja what ever.
Gillar den nya designen på blogg.se förresten! Nu ska jag ta och äta, det känns som om att jag äter varje gång jag bloggat färdigt! hehe men ha de så bra!

home sweet home!

Nä inte så sweet för nu ska jag ta och plugga röven av mig! It sucks, har hur mkt som helst att göra! Kommer inte hinna blogga så mkt idag, men lägger in dagens outfit lite senare! vet någon om det börjar nått bra på tv idag, på kvällen asså, idag har jag stor lust med att sitta och kolla på film eller någon bra serie efter plugget, vet inte varför jag är sugen på det. på tal om sugen, nu blir jag sugen på nått gott att äta, soo godbye and se ya later!!!

Skolish

Sitter på lektion, vi har företagsekonomi! det tråkigaste som finns, speciellt när man inte fattar något, det är som kinesiska för mig! blää, skulle ta blodprov idag, men jag försov mig, trodde det var söndag idag, fy fan, hade  även en hemsk dröm som jag drömde inatt, fy fan! Jaja nu måste jag ta och lyssna på lite kinesiska, hörs senare!!


RSS 2.0