Outfit!


What happens in vegas!

Hellu! kom precis hem, har varit hos Rebecka och vi såg på film. what happens in vegas!! Den va riktigt bra ! se den om ni inte har sett den=)
Innan det var vi och lämnade av Rachell på flygplatsen=( kommer sakna den tjejen så himla mycket:(
de va lite galet på flygplatsen, hon hade 16 kilo övervikt. Så istället för att lämna av massa kläder tog hon på sig en extra kjol, tröja, två jackor, halsduk.. vad mer hmm kommer inte ihåg, men jävligt ball är den tjejen iallafall

Nu ska jag ta och sova och imon är det maskerad:D:D'  Är på förbättrings väg när det gäller att fixa fotona. haha jag suger men jag får skylla på att jag bara har paint

Kyssen


socker läppar!!
Idag har jag varit och köpt en klänning som jag ska ha till halloween! Äntligen ,nu vet jag vad jag ska vara:D
Ni får se det sen!!
Idag var jag då och shoppade med Rana och efter det så åkte vi hem till henne efter en kort stund hemma hos mig.
rana bakade en god kladdkaka och vi såg på film.
När jag kom hem gick jag på en promenad med Linnea och Malin , kom precis hem.
Mina systar kollar på film så jag ska ta och joina dem!

Måndag

Happy birthday to Linnea!!
Vaknade som sagt jätte tigigt idag för att fira Linnea, Vi skulle överraska henne med tårta och presenter på morgonen. och eftersom hon vaknar tidigt var vi tvugna att ´vakna tidigt haha. Men så morgontrött som  jag är så vaknade jag lite senare. men hann med tårta käkandet haha. Efter det så drog jag iväg till gymmet med Linnea och Malin.
Ska käka pizza nu iallafall och det är sjukt gott=)
Ska in till GBG snart och shoppa( eller inte , måste börja spara så som jag har brännt bort pengarna)


Home sweet home

Har precis kommit hem! Vart hos Rachell och Bex och sätt på film=)
måste bara säga klockan är bara 23,35 just nu . känns lite konstigt när man  har ändrat klockan=) vintertiden!!
ska nog ta och lägga mig för imon ska jag upp jätte tiden. Kan inte säga varför just nu men imon säger jag de=)

Nattieee


Kvällens outfit


Ginatricot klänning

ring- från min moster





Grattis Rachell älskar dig

Härlig pälsjacka & pälsväst




Älskar deras outfits!!

STATIST=)

Pratade med min kusin och så frågade han om jag ville vara statist i en kortfilm imon. Klart som fan sa jag då!!
hihih! men nu hörde jag att det kunde hålla på hela dagen och nästa dag... orkar man det??? man får ingen lön för det men de e en kul grej... hmm får la tänka på saken ahah


Fredag!

Hellu!! Idag hade jag då ledigt så jag sov ut riktigt ordentligt. jätte skönt!!
Idag ska jag till stan. köpa lite presenter till mina kompisar som fyller år=)=)
Sen så vet jag inte vad jag ska göra. det är så fult väder , helt stormigt blää. de får mig bara att vilja stanna hemma eller åka till någon kompis och se på film. så det tror jag är vad jag kommer göra=)

Mys pys har jag på mig nu!! Precis som på bilden fast gråa denna gången!


Pälsjacka!!

Min snygga kusin i hennes fina pälsjacka, och nu snackar vi om två år sen:P

denna bilden har hon päls/skinn jacka as snygg!!



Vist är den fin!!

Lauren Conrad

Skönaste stilen har den tjejen va!! Va tycker ni om henne?
Hon har ju lyckats jävligt bra med hennes liv. Gillar hennes kläder som hon designat http://www.aftonbladet.se/sofismode/article3550364.ab

HÖSTLOV!!!

tjooohooo schoool is over for this week .. and the next week. Tralallala har varit på toppen humör hela dagen. Kanske för att alla prov , redovisningar , läxor är över. kommer ihåg när jag var lite och klagade över att vi fick för mycket läxa ( 3 läxor i veckan)  Nu ska jag bara ta det lugnt och NJUTA av den stressfria dagen:D:D

HA DE UNDERBART

COOP FORUM

hade premier idag och när jag säger att de kryllade med människor där som myror så överdriver jag inte, de va nästan pinsamt att vara en av dem som krylllade hehe, ja men de va inte de värsta , jo när man stod där inne så gick brandlarmet så myrorna, ja menar människorna började springa ut. tänk om den nybyggda coop hade börjat brinna. Tur  var att den inte gjorde dt. Säger bara en sak, stackars de som jobbar där som fick lägga tillbaka alla varor i de hundratals vagnarna. hahah men inte illa det alla fick gå in igen och människorna ökade igen. hahaa det blir mycket jobb för de som jobbade där igen. tjoho jag har iallafall köpt en massa massa godis, hela 3 fulla påsar haha och så köpte jag cosmopolitan. tänkte se om den är läsvärd!

Nu ska jag äta räkmackor=) har börjat gilla räkor=)

TJOHOOOO

alla prov är över woohoho. sista provet idag och nu får jag äntligen vila... eller nästan imon har jag redovisning och läxa, men det är inte så hemskt som prov!!
Så nu vill jag helst göra klart allt så jag inte behöver stressa på kvällen
HA DE BRAAAAAAA


Prov = usch

hade precis prov. De va as svårt. innan provet kändes de bra men nu. nepp hur har min lärare lyckats få fram saker jag inte ens hade pluggat på, hmm jaja snart har jag idrott blää, gillar inte tisdagarna. Efter idrotten så slutar vi  och då ska jag plugga i bibban igen. får så mycket mer ´gjort där. för då är man tvungen till att plugga, hemma så finns det tusen saker man kan göra förutom plugget, kylskåpet är mitt andra hem och tv.

Godmorgon!!

hellu!! allt bra med er? Jag mår bara bra men är jävligt trött! Nu sitter jag på företagsekonomi lektionen. Jag gick in på skolans hemsida och kollade hur schemat skulle se ut nästa termin. Jag döööööör!! Vi har företagsekonomi 5 gånger i veckan och samma sak med historia. Jag har alltid hatat historia och inte minsföretagsekonomi. Är det något fel på min skola eller har jag valt fel linje?!?! Men jag känner att denna linjen är bäst för min skull. usch nu går jag i tvåan och jag känner fortfarande att jag kunde ha valt en annan linje. Vad ska jag göra? Jag vill verkligen bli något om några år. Jaja ska man bli något får man kämpa och göra allt som krävs för att nå det. Det enda som fattas är att veta vad man vill göra!

the hottie or the nottie!

sorry för dåligt uppdate!! Har inte hunnit blogga, eller jo de har jag men har inte tänkt på att göra det då!!
Iallafall, i lördags så var jag med Malin & Linnea, vi mysade och såg på film The hottie or the nottie.  trodde alvarligt talat att den skulle suga för att Paris Hilton var med, men den var förvånande bra!! se den jag lovar ni kommer bli chockade när ni ser en viss person!! Jag själv höll på att spy!!
Igår så var jag och familjen och hälsade på folk i helsingborg. det va en aning trevligt. Hittade lite maskerad kläder somman kan ha till maskeraden jag är bjuden på=))=)
och idag då, har pluggat i bibban med Rebecka, det var mysigt, vi köpte lite GOTT och satte oss för att få lite plugg gjort. nu måste jag fortsätta plugga



Ha de bra!!


GODNATT

Dagens smarta!!

Den tyngsta sorgen är att inse att vi själva är enda orsaken till alla våra motgångar.
av: Sofokles


Me and rana banana!!

Hejsan!! Idag shoppade jag ett mjukis ställ som jag kan visa er sen!! Efter det så åkte jag hem och Rana  kom hit, vi gick ut på en liten kort ISKALL promenix!!
here we goo!

I can take good  pictures yeah here is banana and banana is yuimmi


Im the angel*

Snyggingens outfit med strumpbyxor i spets

Min outfit!!

apan här

GODMORGON!!

var nyss inne på veckorevyns hemsida och såg på bloggawards bilderna!! Inte illa alls!! Kul att de har en såndan grej för bloggare!!!
Idag eller typ snart ska jag med mamma till stan en snabbis, vill köpa något , vad som helst bara jag har köpt något haha


Dagens smarta!

Det var jätte länge sen jag skrev dagens smarta! hahah men här kommer det:

Man skulle nog kunna bli botad från sina fel om man inte trivdes med dem
av drottning kristina

usch

Vad gör man när man har som mest att göra i skolan och måste plugga VARJE dag, så kommer en dag då man verkligen inte kan få in något i hövvet?? hhm slutar att plugga, jo för det är onödigt att försöka om och om igen och bara läsa samma mening om och om igen och inte fatta något, ja nu ska jag käka chocklad!! yummiiiiii
Min dag har varit väldigt bra förutom pluggandet då. Imon ska jag kanske in till stan i GBG eller så blir det stan här hemma. Senare på kvällen ska jag vara med Jenifer=)

Finns det någon sötare en denna söta kusinen?? noo

Visst är hon söt

GODMORGON

Fösta gången jag inte snoozar mer än en gång!! Igår läste jag på aftonbladet att de inte var bra att Snooza och de e ju inte det ,  jag blir bara tröttare av det och vill bara sova ännu mer. Men nu är jag uppe hihihi! Börjar kl 8,30 idag vaknade jag 7 i vanliga fall hade ja vaknat kl 7,30 om inte senare!!
Ja idag blir det ännu mer plugg! den här veckan och nästa vecka är de värsta veckorna när de gäller skolan! hur mycket som helst att göra.. Hoppas er dag inte innehåller bara en massa pluggande!


medeltiden- renässansen - snorres edda

Serriös va har vi för nytta för det i framtiden hmm
Fröken : allmenbildning
jaja tråkigt är det iallafall nu sitter jag och läser ett häfte om det och det är det tråkigaste som finns!!
Oj nu försvann jag verkligen i mina egna tankar, sitter och sniffar på mitt nya lepsyl - oliva by ccs och den luktar så gott!!
Back to the plugg!! Längtar till trean då vi ska praktisera utomlands i 3 veckor!!!!!


HejHej!

Idag hade jag sovmorgon, hade en konstig dröm som jag drömde och precis när det kom till det mest spännande så ringer min mobil... gaah fick inte veta vad som hände! iallafall hade bara en lektion och sen håltimma så jag och Linnea spelade Guitar hero hemma hos mig , sen var det dags för skolan igen då vi hade en lektion och sedan slutade. segt.. idag Måste jag plugga iallafall, segt men that's life..

Detta hade jag på mig idag!
 OKEJ INTE DEN BÄSTA PÅ ATT FIXA OCH GREJA MED BILDER HOHO
topp - Zara
Jeans - ginatricot
leopadmönstarde benvärmare - lindex
skor - skopunkten
halsduk - JC
Handväska  - Lindex


Vit rosett på håret=)

Nu ska jag plugga yeaah ha de bra!!


WOMANIZER

riktigt bra och får en på humör!!
 

outfit




tröja - attityd wear
linne - gina tricot
jeans -  fornarina

Nu ska jag ta och plugga;)

No more school today..... OKEY!!!

har precis kommit hem från skolan:D:D
en trevlig och mycket spännande och lärorik dag oh gud va jag älskar skolan:D:D:D:       NOOOOT!!
Hihi iallal fall de va helt okey på skolan idag=) men nu kommer det´jobbiga , har as mycket plugg, okey idag ska jag plugga till :
                   internationella relationer prov
                   Engelska arbete + en massa glosor
                   Naturarbete
                   Franska glosor
                   företagsekonomiprov
                   Svenska prov
                   Läsa en svenska bok som vi ska sitta och diskutera i klassen
Ja de var nog allt , om jag inte har missat något då , känns så, nä nu ska jag ÄTA hihihi falaffell=)
                  


pluggat som fan

men ändå känns det som om jag inte har fått något gjort!! de e så himla stressigt nu, har så mycket att göra med skolan och hinner inte ens göra hälften, och denna terminen läser jag inte så mycket ämnen, får ångest när jag tänker på nästa termin då jag ska läsa massvis med ämnen, fyyy och över allt plugg måste jag få in övningkörningen, måste läsa böckerna men hinner inte med det!! Uschhhhhh
jaja life is life... nanan nana hahah nu börjar jag sjunga på den låten också, jaja nu ska jag fortsätta kolla på i ditt ansikte!!

Min outfit idag + gäst outfit

Hellu nu är jag hemma från skolan, ska snart äta och rusa iväg till stan=)

Jacka - H&m
Kofta - Attityd wear
Klänning - MQ
underklänning - Ginatricot
Strumpbyxor - Lindex(?)
skor - Skopunkten
Hihi skicken blandning;)

MAMMAS OUTFIT=)

ETT SMYCKE SOM HON TRÄDE PÅ!

Sitter i skolan

Hade precis företagsekonomi, och jag bara längtar ännu mer till höstlovet, skolan gör mig deppig!!
efter skolan måste jag belöna mig själv så de blir fika med Rana kanske:=)

one tree hill och Gossip girl

De är mina favvo serier just nu!! såg ni de idag? Spännande:D De har de snyggaste skådisarna me!! me likeee!!
ja idag så pluggade jag lite faktist:D stolt!
Hade skrivit ett inlägg förut men då kronglade datorn till och inlägget sparades inte äns, och nu är jag tom i huvudet, gick och la mig för en stund sen, tänkte lägga mig lite tidigt, men men här ser man hur det gick:P
det finns inget bra på TV och nu är jag uttråkad. Vet ni vad jag har lust med?? Natt shoppa!!!

haha tittut Linnea
jag leker superman!

söndag!

Heej!! kom precis hem, har varit i stan med mamma, köpte inget sp mer än ett läppkräm:p
Det va väldigt mysigt igår på tjejmiddag, vi åt lökpaj som var jätte gott och sen åt vi äppelpaj!!





 Topp - Zara
Jeans - GinaTricot
Smycken - ring Libanon och armband vet jag inte, mammas


Stövlarna jag köpte här om dagen

Nattiisss

Hellu, allt bra med er? jag är svintrött! Jag träffade Rana idag men vi hann inte köpa gymkorten så vi drog istället hem till henne köpte med oss en massa mys som donuts, godis och självklart Ahlgrens bilar=) vi skulle se på film men de funkade inte för oss för  var för flummiga och dansade omkring istället:D Hon har alla bilderna så jag får sätta in bilder sen.... De va en kul dag det, hann köpa ett par stövlar idag förresten. lägger in en bild på de imon=)
Imon är även de fin dag att se fram emot. tjejkväll:D:D
Nä nu vill jag sova
GOOOOOOOODNATTTTTTTTT!

FREEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAG!

I LOVE Friday! Fredagar får mig att må bra=) Vi är lediga från skolan, dagen inför helgen och funny funny stuff händer! In morse vaknade jag 7,55 klädde på mig snabbt som attans och åkte med pappa till sjukhuset där jag fick ta blodprov, de gick så bra de! Jag säger alltid till sjuksköterskan att inte sätta på ett plåster, för jag  tycker det är värre än att ta själva sprutan! varför jo för det gör så himlans ONT att dra bort det. och så dum som jag är så måste jag dra bort det och kan inte vänta så att det själv åker av. yeye, Idag ska jag och Ranis köpa ett Gymkort på Friskis&Svettis, om vi ska träna idag vet jag inte. Men vi ska hitta på nått kul idag ialla fall!=)
jaja nu MÅSTE jag plugga=( blää

höstens härliga färg

på naglarna=)

Mörk lila , ger lite brun nyans, syns inte på bilden:/

Ja idag så hade jag ledigt som sagt, men gjorde inte något som planerat, eftersom internet inte har funkat så har jag inte heller kunnat plugga och nu orkar jag inte plugga. Jag gjorde inte så mycket idag mer än att slappat, åkt och handlar lite mat med mamma samt köpte frida tidningen! imon har jag också ledigt, men icke sov morgon blir det för min del , jo jag har tid hos läkaren kl 8.00 yeaaaah!! Men imon ska det bli lite roligare än idag ialla fall! det var tänkt att familjen skulle till helsingborg och träffa lite kompisar, men ändrade plander, de får bli en annan gång.
Känner mig lite hungrig så nu får jag ta och komma på nått att käka.
GODNATT!!

ledig imon:D

Imon en ny dag att se fram emot=) vi har ingen skola imon och inte på fredag heller, så himla skönt. Men jag har mycket plugg, och eftersom jag inte har pluggat något idag får jag jätte mycket till imon, jaja mitt fel! jag ska nog ta och lägga mig tidigt så att jag kan vakna tidigt, man vill ju inte förlora hela dagen genom att sova;) vilket jag är proffs på!

Godnaattttt!!

Next!

Hellou! Idag har jag vaknat på rätt sida, hade franska nyss, då jag och Adam körde Next på franska:P nu har jag en lååång håltimma och sen har jag bara en lektion och e super skönt:D efter det ska vi kolla på två hus! Efter det måste jag verkligen plugga skallen av mig. nu ska jag snart fika med Rana så måste springa till bussen!! Ha de braa

Godnatt!!

Jag är jätte trött! har inte bloggat på ett bra tag nu, men jag har värkligen inte orken längre. jaja jag har väl höstlovet nu som jag verkligen får vila ut på!:D längtar som fan. idag har jag haft den längsta skoldagen. vi hade idrott som jag så mycket hatar. jag har verkligen hjärn släpp, haft det hela dagen, vet inte vad jag ska säga mer än GODNATT och sovsött;)

Dagens köp!


skor från skopunkten

Jeansen från ginatricot

Shopping with my parents!

Hej!! vad tycker ni om vädret idag då? jo skit! De har regnat och åskat hela kvällen vilket är mysigt, men på morgonen upptäcker vi att uterummets tack har spruckit, så allt regn hade kommit in! very nice!
iallafall, senare runt 12 så åkte jag och mamma och pappa till stan, jag shoppade ett par skor och ett par jeans!
Lägger ut bilder på de sen!
Snart ska ja käka den efterlägtade kladdkakan, mammas kladdkaka, den goaste!=)=)

Lediiiiiiig!!

Fredag idag och det betyder att jag är ledig=)=) Är ledig varje fredag fram till höstlovet! Så vad har jag gjort, jo jag vaknade tidigare än , städade, åt frukost och sen var det pluggdags. Det arbetet jag håller på med har tagit ovanligt mycket tid att göra, och jag får värkligen inte något gjort!!  Iallafall snart ska jag käka PIZZA ( GOTT GOTT GOTT) och efter det så ska jag och Linnea simma lite. Har inte varit i simhallen på åratal känns det som.  Sen får jag se vad jag ska göra efter det, antingen en myskväll med kompisarna eller så är jag så trött att jag bara vill sova:P


Fulaste skorna

Höstens trendskor är det fulaste jag sätt och det värsta är att alla är som galna i dem!! Fattar inte hur man kan tycka att dem är fina??
tell me tell me

 Midcut boot
ska jag säga nått mer?!
Vad tycker ni om trenden?

the "mys" of today

Efter skolan så drog jag hem till till Rachell & Rebecka, vi tänkte "plugga" lite! Men ah, de funkade inte så bra, men mysigt  va det iallafall, Rebecka hade ställ fram lite fika och så=)
Även nunär jag är hemma försöker jag att plugga , men det går inget vidare heller!
 
här kommer líte bilder=)






Halsduk - indiska
Kofta - JC
Jeans - fornarina


SHIIIIIIIIT!!!

Fan också säger ja bara!! Jag började kl 10 idag men så försover jag mig och vaknade 12,30
hur lyckas jag ! Fan fan, idag hade jag tänkt att jobba på som fan!! jaja
måste rusa till skolan nu!!!


RSS 2.0