katafuckingstrof

Omg vad det var jobbigt med alla småpluttar, fy fan säger jag, asså vissa barn mmmm!! Jag var hes idag för jag känner mig lite sjuk, MEN NU, har fan ingen röst kvar, haha , jaja en gång om året, och sista gången jag ställer upp typ haha, nä men ungarna hade kul iallafall!

Nu är jag skit trött och ska sooooooooova, imon måste jag plugga hela dagen*lipar* men men snart är det sommarlov och då smäller det!!!


Godnattt


Nytt i skåpet

hejsan , sicken stressig dag, har hjälpt till med att förbereda kalaset nu hinner jag inte blogga så mycket mer , barnen kommer snart, hohoh, help mee!!
Här kommer det jag shoppade igår=)

538156-107
Ginatricot handuk, Nice till stranden sen!
538156-106
vad kallas det nu då, blus? från Ginatricot

538156-105
Skor från skopunkten
538156-104
SKopunkten de me haha

och så shoppade jag Bh och trosor och en vit topp som inte syntes så bra på kameran,
HA DE GÖTTT

Shopping=)

image101
Idag börjaDE jag skolan kl 11.20, himlans skönt med sovmorgon , här kommer det bästa vi hade bara skola i 10 min sen slutade vi, fast jag stannade kvar i typ en timme med några kompisar och fick mig ett gott skratt, sen kom jag hem vilade och åkte sedan till stan med annabell, känner att jag repeterar allt, men what ever får la göra det hiiii, köpte massa fint , en topp från JC, en blusgrej från ginatricot, bh och trosor från gina tricot och en present till syrran=) nice price va det även haha, sen fick vi gäster från hälsingborg, det låter lite kul när dem pratar, jag och tjejen som var lika gammal  som mig och min kusse gick ut och fikade, och nu är jag hemma, ska se på film eller sova, har fått jätte hes röst och känner mig fortfarande sjuk, jaja vila vila!!!
 bilderna från shoppingen kommer imon



image103
Denna fina klänning blev jag kär i, kommer från Zara
ursäkta röran på bilden :P

fredag= sjuk

Blä hatar att vara sjuk, speciellt nu, det ska inte stoppa mig ifrån att åka till stan idag med Annabell och köpa present till syrran som fyller år på söndag! Jag ska nog ta det lugnt i kväll, se på film antagligen!
Tips på bra filmer?
Ha en trevlig fredag!

Juli(L)

pappsen har bokat , äntligen får vi träffa våra släcktingar och alla igen efter 4 år!! Libanon here we come!
Fan va nice..
idag var det en vilans dag, de var skönt det , mycket Tv, Junior åkte ut på so you think you can dance. men Mona som van var ju skit bra hon me! Måste gå och lägga mig har sov morgon imon men jag vill inte riskera att jag kommer försent imon oxå, idag vaknade jag kl halv 9 och när börjar jag?? jo halv nio, LYCKAD;) jaja  Mamsen har köpt ett par skor till mig, söta, lägger in bild imon
Godnatt!!!


Nyttig...

Not, sitter och äter pizza(älskar det) och kollar på du är vad du äter, hmm, what ever!
Ska kolla på so you think you can dance sen, heja Junior!! sjukt bra är han! final idag tror jag:)

Dagens smarta!

Stunden är inte bäst när man upplever dem , utan när man minns dem!

Snart är det över!

bara 6 skoldagar kvar!!!! den 10 juni sSKolavslutning , åh jag längtar, vi har massa lediga dagar mellan åt så =)=)=)=) det är inte mycket plugg heller, bara 2 prov, en inlämning och ett konitionstest=) Nu sitter jag i skolan slutar halv 3 segt.  Snart är det helg, ska inte göra så mycket utan mest hjälpa lillasyrran med hennes kalas=) yeah!

HA de bra!


Life is life...

Rachell sjöng som en fågel idag, jätte duktig men stackaren började skratta mitt i allt tack vare min store bror som gjorde fula grimarser , det var riktigt elakt , hon som hade sätt framemot allt. Efter det så åkte vi hem kl var typ 21 nått sånt, och så gjorde jag färdigt lite arbeten i skolan, skönt det, men har fortfarande lite kvar, känns så deprimernade va. pluggandet tar aldrig slut.. trök!!!
Nu är jag seg och trött och ska sova, det blir typ sista veckan som jag sover i mitt rum som jag delar med sist, snart får jag mitt eget rum, ååhhh va jag längtar

GODNATT


Dagens outfit

538156-96
Klänning: ginatricot
kofta: ginatricot
armband: MQ
Skor: skopunkten



Slutade mycket tidigare idag, känns skönt måste jag säga!  Nu ska jag bara städa för dt ser för jävligt ut här...
Jag vill gå upp i vikt ,MEN DET GÅR INTE  , jag har typ försökt med allt men det är fan omöjligt.. Jag ska sätta upp ett mål som jag ska nå innan nästa skolår börjar. Jag måste ha gått upp 7 kilo denna sommaren. Hoppas värkligen jag klarar det!! De flesta säger då. men ät bara då, men det är inte så lättt jag kan proppa i mig 5 st bigmac, 3 chipspåsar fulla, massa godis men går ändå inte upp i vikt...
Jaja life is hard:P

En till bild
image98

godmorgon!!

Lyckades vakna i tid , whoho ;) fast med hjälp av Lella( som hennes lillebror brukrar säga) Rachell. har bara två lektioner idag 70 minuter båda två, franska båda, vi ska ska gå på tråkig poäng promenad och sen äta glass, jaja, idag har jag as mycket jag måste  hinna med, har tre inlämnings arbeten så måste jag till simhallen imon sista dan, ( asså för skolan) ochkl 7 ska jag vara i stan för Rachell ska sjunga( hon är bra hon) och så har jag lite annat smått som har med skolan att göra, Ojj kollade på klockan , den är vist08.05, måste rusa, ta på mig kläder och sen  till skolan

Ha de bra

Bilder shohooo!!

538156-91

538156-95 snygga Malin blev jagad av en galen paparatsi538156-93 
538156-94
smaka på det måste man ju göra
538156-91
Jag är snabbast upp;)

Liseberg med malin=) vi tog kort precis när vi kom in sen var det ner med kameran i väskan och sen glömde vi fota:P


Idag hade jag fullt upp med lite allt möjligt, först sjukhuset , sen skolan , sen hem och plugga, sen titta på hus, sen plugga, STRESSAD är vad jag är , hinner typ inte blogga, blää det suger

TÄVLING!

Modelltävling hos http://hannabjorkstedt.blogg.se/2008/may/tavling-tavling.html#comment
Spännande!!  Det är en tävling om att plåtas med Hanna!

Hinner inte blogga mer än det här idag, Är så stresad över att hinna med allt i skolan och eftersom det tar sån tid att ladda upp bilder så får jag skjuta upp det ännu en gång SEEGT som fan men måste jag så måste jag.
Ha det bra=)


Ut in ut in ut in...

hahah sitter i datasalen och den datorn som jag har DAMPAR cd/disk grejen åker ut och in och ut och in, hahah den dampar  värkligen , har försökt trycka in den men efter 5 sec åker den ut igen!! Har huvudvekr och vill bara gå hem, men har viktig skoldag, blää. känner att jag har vaknat på helt fel sida idag! Min favorit klänning är förstöd efter tvätten , den var typ knä höjd och nu är den rump höjd, det gör mig suuuur för den finns inte kvar i affären , VILLL HAAA!!!
nä usch nu har jag börjat lektionen så måsta rusa,
ha det bra

bihåleinflammation

Nu har jag änltigen fått svar på varför jag har haft så ont i huvudet i en vecka typ, ja bihåleinflammation hmm. Hoppas det går över snart för det är jobbigt , speciellt nu när skolan snart är slut och allt måste vara inlämnat i skolan , pallar inte plugga med huvudverk, jaja, nu ska jag se vadjag har att plugga för dum som jag är pluggade jag inte nät jag kom hem, hmm, Godnatt så länge=)

Liseberg!

Det var jätte mysigt på liseberg. De va lagom med folk där. På toget till liseberg hände en ganska så kul grej men de fick mig och Malin att flabba ihjäl oss. Det kom en man lagom viktig, När han satte sig ner asså vet inte hur det gick till men då flög jag upp typ, ahah det såg lite kul ut för han var inte alls "stor" men hur han satte sig med den hårdheten hmm vette fan men de va fan ballt, och sen när vi skulle hoppa av och då tåget stannade så trillade Malin på en kvinna haha vet inte hur det gick till de heller, Men kul hade vi på Lisse iallafall
Försökte fixa min blogg lite men är VÄDLIGT MISS NÖJD, hoppas värkligen att jag får hjälp med bloggen snart, hela sidan är ju för fan skev!
Nu ska jag äta, laddar upp bilder från idag senare!!  eller imon
Ha det BRA!!!'

Plattat håret

538156-87

Den bästa mamman i världens dag idag!!

Grattis til mammi idag då!!
Vaknade för en timme sen och känner mig fortfarande trött typ, måste fan börja fixa min "gå och lägga mig i tid" någon gång blää, Snart så ska jag till Liseberg med Malin och det ska bli jätte trevligt!!!  nä nu måste jag fixa iordning mig och lite sånt, tror inte att jag hinner blogga mer idag faktist hmm aja Ha det så trevligt nu dagen innan skolan, passa på att göra något!

Dagens smarta

Att försvara felet är hela felet igen!

Didn't work

haha måste la fortsätta på engelskan när jag väl började ajaj men det funkade iallafall inte så jag får la försöka på den andra datorn, yeah yeah. imon ska jag på Liseberg med Malin, fast vi ska inte åka något bara gå runt, äta glass och sockervadd=) åkandet får bli någon annan dag!

Ha det bra!!

What's the f***ing problem?

Sätter in kabeln till mobilen för att föra över bilder men funkar det.nooooo var är då problemet, jag vette f*n är ingen tekniker precis. Har varit ute i skogen med en kompis för ett arbete som jag måste göra, ( hatar att vara ute i skogen!! massa kryp och skit, ok det är fin natur men men föredrar att stå utanför och kolla :P) ialla fall vi stötte på massor med flugor och wannabe getingar ( vet inte vad det var de såg ut som getingar fast mindre och malin sa att de inte va getingar så jag får helt enkelt lita på det) jaja det var hemskt iallafall! Jag plattade håret idag, hiii , föredrar det locka när det gäller mig, passar inte så bra i rakt hår, fasten att jag älskar rakt hår. jaja jag ska försöka föra över bilderna igen och se om det går.Går det så laddar jag upp en bild på mitt " raka " hår

Ha det bra så länge då!

Yesterday

538156-84

538156-83

538156-85


538156-86
Rachans snygga topp! Love it

lördag!

Godmorgon.. eller goddag:P
Igår var det en lång oh ball dag. efter modevisningen på stan åkte jag och bex hem till henn och fixade oss inför kvällen, och sen åkte vi till stationen och mötte en Rachan. Vi hade väldigt ballt på väg till Tjejmiddag! helt sjuka tjejer det!  Det var väldigt ballt på tjejmiddan/kväll också väldigt goa tjejer där borta, men jag blev sjuk där typ, ont i magen och huvudet, och har fortfarande det typ!! så jävlar otur ibland va!
Nu måste jag städa, men bloggar senare, då jag lägger upp lite bilder oxå!

Ha det bra!

Fredag = härligast

Nu sitter jag här med den underbaraste vännen. Hon kom hit på ett morgonbesök och vi åt frukost tillsammans , mys mys, snart ska vi till stan och kolla på modellerna och sen blir det tjejmiddag. Ja, nu måste jag fixa mig men ha det bra!!

Egypten Aquapark

538156-82 
Sjukt ballt var det där, as stor badpalats typ, ser inte så glad ut på den bilden:p

Sanningens ögonblick..

är väldigt bra, haha vissa frågor asså, dem knäcker, haha men kul tv program ialla fall=) vi var och kollade på hus idag, får se hur dt blir angående det. IMON ÄR JAG LEDIG!!! shohoo, det ska vara modevisning och styling på köpcentret här i stan så jag så gå och kolla på när mina kompisar ska visa upp va de har designat och vilka sminkningar som kommer:D efter det ska jag på Tjejmidda så de blir la fullt upp ändå.
Idag måste jag lägga mig tidigt. vill inte sova bort hela dagen så, hmm hoppas det håller bara =)
Ha det underbart!

Dagens outfit eller klädsel om man vill säga det!:D

image80
Topp eller blus eller vad det är för nått haha, Gina Tricot
jeans Gina tricot
Rosa blommiga skor från Bianco

image81image78¨
Köpte denna klännign från Gina tricot. men tänker använda den som kjol! snyggare den var as billig 149 kr!

JAG BLIR TOKIG

nu har jag gjort samma inglägg 5 gånger och varje gång jaag trycker på spara och publicera försvinner allt,ÅHh
 
sista gången jag försöker!


Seg dag

Vaknade så att jag skulle komma i tid till skolan, kom knappt upp ur sängen hade dunkade huvudverk. kom försent till skolan ändå. jaja nu sitter jag här och  vi ska ha matte , segt som fan. vill bara hem hem hem!
så fort sommaren kommer ska jag sova i en hel vecka från morgon till kväll. jag ska sova så att jag är helt energisk eller vad det heter till sommaren, känner på mig att det kommer att bli en bra sommar, eller jag hoppas på det iallafall, man gör det helt enklet till vad det blir. bara jag själv kan avgöra hur det kommer att bli!!

tiden rusar förbi

Satt och surfade runt lite på internet och nu märker jag att klockan är halv 12 oopps säger jag bara, trodde klockan var 10! nä måste gå och lägga mig , försov mig idag som vanligt, vaknade kl halv 9 och jag börjar då, man kan lätt säga att jag stressade ihjäl mig . kollade på statestiken nyss, den blir bara högre och högre, glad jag blir då haha , jaja nu ska jag sova, GODNATT


Fler bilder från Swaziland=)

Här kommer 4 till bilder från när jag var i Swaziland!
Jävligt cool afrikans dans som man absolut inte ska missa
-->
538156-77538156-76538156-75538156-74 Det läskigaste jag har varit med om typ haha nä men läskigt var det att sitta i en safari bil och vänta sig lejon:P Men det är den mest finaste och bästa upplevelsen jag varit med om. EN sak man måste göra innan mad dör säger jag bara!!

Fler bilder kommer men inte idag:P


Äntligen..!!!

äntligen är jag klar med allt... eller nästan allt. Nu måste jag bara installera in office på datorn för att våra datorer total installerades eller raderades eller vad dem blev så allt försvann. Jag vet ialla fall vad jag ska göra efter det. En stor fet fruktkoktail. Det goaste som finns!! Pappas recept yummi

receptet:
Mjölk
Jordgubbar
bananer
Honung
Mixa det!
det är en föränkling på receptet, annars brukar man ha massa annat frukt i!

Ha de bra

Dåligt med update ...

Bloggat inte så mycket känner jag men jag hinner inte typ=( har haft det stressigt hela veckan denna veckan och även hela dennna månaden men snart är skolan över och då kommer ja lägga ner mycket tid på blogga, nu känner jag att jag måste tänka på skolan och så, Fick höra att vi skulle resa till Libanon idag av pappa, Blev så sjukt glad!! har inte varit där på 3 år! Shoohoo Libanon here we come

Laddar upp någon bild senare ikväll!

Bild fel

haha märkte nyss, eller rättar sagt min syrra märkte att jag inte lagt in min outfit igår där det står att jag har lagt in den men nu är det fixat och klart!
pallade inte va kvar i skolan kunde lika väl plugga hemma så nu är jag hemma och sitter vid datorn , Goodluck me!!
Nä men jag ska ta mig i kragen haha och start studyyyyyy lalaal måste vara färdig till kl 4 för då ska jag till stan och sen träna, sista gången idag och sen tar mitt kort slut, shooohooo, haha nä men är så jäklar trött på att träna så pallar inte, vet inte man jag ska för nya kortet eller ej, det är ju bra att bygga muskler , man går upp i vikt då, hii och jag vill så gärna gå upp!! Det är inte så lätt för mig att gå upp,l jag proppar i mig mat men går aldrig upp kan äta hur mycket som helst. och när jag säger att jag vill gå upp i vikt så säger, " folk " ät då , jag äter , men går inte upp så enkelt är det. jaja 
nog skrivande NU SKA jag plugga! ha det underbart!


Slut

på matte nationella. det är skönt att bli av med det, känns som det gick lite dåligt, jaja får la bara hoppas. nu är jag i skolan har slutat igentligen men ligger efter med ett arbete i skolan så måste jobba=(
 Ska gå på yoga pass idag förresten , det ska bli så härligt!!

Puh..!!

Klar för dagens pluggande typ:S jaja pallar inte mer har faktist varit duktig idag, haha

detta hade jag på mig idag!

538156-73


jacka H&M

Tröjan MQ

Topp MQ

Jeans Fornarina

Pumps skorpunkten


Nationella prov

har jag imon:S i matte!! hoppas det går bra! Jag har varit så jävla slö och slapp hela detta året, ( inte bra) haha säger att jag ska plugga men gör en massa andra saker istället, kan tyvärr inte kontrolera mig själv längre känns det som !! jaja Nu måste jag plugga då!! lägger in bild sen!
HA deeeee plugg plugg

Måndag

Nu har jag skola och ska ha bild snart, världens sämsta på att måla då!
Jag har så himla mycket plugg sen så de är sjukt, Längtar inte till det  kan jag säga!!
Lägger in dagens outfit senare när jag kommer hem efter pluggandet , hahaha

Dagens smarta:
Bara de starkaste/ modigaste överlever!

Ha de underbart!


Dagens smarta

Den som väntar sig svårigheter kan få lida dem två gånger!
av b.porteus

DANS VISNING

Hejsan!! kom precis hem från en dansvisning. Det var lite kul grejer det, många av de var duktiga och så!!
Vaknade sent idag så mer än dansvisningen har jag inte gjort, Nu ska jag komma på vad jag ska äta för att jag är hungrig och tycker inte maten som mamma har lagat är gott( pyttepanna eller vad de heter  haha), hmm vad ska ja äta?!?!?!?!?!

YUMMIIII

538156-69
Fruktsallad med glass, det goaste,
tänkte bara läska en viss person som gillar att läska mig=)

gårdagens

538156-68 EN kompis tipsade om att jag ska skriva vart jag har köpt mina kläder så why not...
jackan är syrrans som hon fick i present så vet inte vart den kommer ifrån
Linnet , gina tricot
Byxor, Ginatricot
Trörja, ginatricot haha allt därifrån typ

Modevisningen!!!

Lite suddiga bilder men de funkar,
detta var när dem tränade, tog mer videosar på alla som gick fast jag vet inte hur man sätter in dem

538156-67538156-66538156-67538156-66538156-65538156-64538156-63538156-62 och till sist Ph safari snyggingen.  det fanns massa fina kläder men synd att jag inte kan lägga in video=( jaja
det var mycket trevligt då ialla fall!!

En vanlig skol dag med dessa två

En vanlig skol dag med dessa två I skolan , flumbarnen var trötta  5 sekunder ialla fall sen....

 sen så ville vi pröva hur vi såg ut i varandras hår!! Det blev väldigt fräckt med mitt hår och Ph.s fejs fast de bilderna har jag inte här..

Myskväll!

Har precis ätit, vi har grillat och det var jätte gott, innan det var jag med en kompis så köpte vi massa godis för sen ikväll och jag köpte ett par röda pumps!! har velat ha det jätte länge, déssa skor va inte riktigt det jag hade tänkt mig men fina ändå, nu fatttas bara ett par rosa pumps, haha nu är jag galen i rosa, förra sommaren var det rött undra vad nästa sommar blir, hmm orange( noo) Senare ikväll ska jag och en  kompis se på någon film och äta massa godis!! men vilken film ska man se då??

jaja nu ska jag ladda upp bilder ifrån IGÅR!!


Regn härliga regn

Vill att det ska regna mer, så himla mysigt blir det då!! Se på film äta godis , chips och dricka läsk med brinnande ljus på bordet!! MYSPYS, jaja jag vaknade för en timme sen, de är as härligt att sova och vakna sent va!!
Igår var det riktigt ballt, alla som gick på Catwalken var jätte duktiga och kläderna var jätte fina, ville köpa massa av dem!! Hög musik , go dricka ja de va riktigt härligt!!
Efter modevisningen så var jag med två kompisar occ bara tog det lugnt.
Tog förresten massa bilder ifrån igår + videosar sätter in dem senare för nu ska jag storstäda!!! ha de !

Hey

Solen skiner nu, yes yes!! lite till och det blir bättre. hade sovmorgon idag, men kom ändå försent till skolan , hade bara en lektion idag! skönt, snart ska jag och en kompis iväg och gymma ( mycket gym denna veckan för att jag måste ta slut på gymkortet , har med skolan att göra!) Sedan ska jag på vårhus i skolan, det kommer att vara mode visningar , styling, musik och massa annat trevligt. Vill gå på bio idag men hinner antagligen inte med det! tror inte jag hinner  blogga mer idag heller men lite bilder kommer iallafall!!

Ha så trevligt

FÖRRESTEN, NÅGON SOM ÄR BRA PÅ BLOGG DESIGNE?!
tacksam för svar!


Godnatt!

Tänkte blogga en snabbis innan jag går och lägger mig, men kommer inte ligga i sängen förren typ om en och en halvtimme typ , det blir alltid så. säger att jag ska lägga mig tidigt , men nej funkar aldrig, är jag ensam om det?

Jaja ska försöka lägga mig innan halvtimmen ialla fall
GODNATT så länge=)

Yoga is the shit

gud va det var härligt att gå på yoga, fy va skönt det kändes efteråt :):) vill göra det varje dag haha, den som inte har prövat på det måste göra det! det får en att glömma allt och alla och bara relax!! bättre än så , nooo
Jag gjorde tvärt om än vad alla andra gjorde igen ( tog höger ben istället för vänster) och när min kompis såg mig brast hon ut i skratt, och jag med, det va pinsamt eftersom det va lugnt och tyst just då hehe

jaja snart ska jag duscha och kolla på So you think you can dance, missade det idag men får se vem som åker ut snart, missade även det i söndags, jaja

Ha det trevlig=)


FAAAAN

VA SUR JAG ÄR NU , råkade ta bort alla ´mina bilder på minnes kortet på mobilen, hade inte sparat dem eller nåt, och kan inte få tillbaka dem heller, fan va idiotisk jag är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bilderna ifrån igår, träning och det jag köpte

538156-55 söta goa älskade Rebecka :D
538156-54 jag vilade efter gymmet:D
538156-54 detta köpte jag igår, hhiii


538156-57

538156-56



Kommer fler bilder senare som jag tagit idag!
ha de bra

Skolaalalala

det är fan riktigt segt idag, och även tråkitg, allt är dött typ och jag är hungrig,  nämen jag ska ta och sluta klaga, hehe, ser iallafall framemot Ki-yogan idag med min kära vän Rana(L) det ska bli kul ialla fall.Fan va sugen jag är på pizza mmmm. Nä men jag ska sitta och göra ett arbete igentligen, men jag pallar inte.  Förresten , i ett klassrum i skolan har vi  en vägg som kan rullas upp och ner, typ garage port, den häll på att rasa, och det var läskigt kan man säga, Nä nu sitter min lärare bredvid mig så nu måste jag jobba,
Ha de finfint=)

godmorgon!

snart ska jag till skolan men tänkte blogga snabbt innan. Det funkade inte att ladda upp bilder igår, datorn dampade men som tur var ska den fixas någon gång till helgen=)
jaja hoppas det blir en rolig dag idag, fast än att inget händer, lalala nu ska jag kila, ha det!!!

Lång härlig dag!

Nu sitter jag och kollar på top modell, hejja båda!! MEN SELISHA VANN! hejade på henne från första början, jaja kom hem för en timme sen kanske de va, tränade på gymmet, och nu är jag helt död typ haha, köpte lite grejer på stan de me förresten, en handväska, en topp och ett linne. lägger upp bilder på dem sen, hittade även två jätte fina skor och en klänning. Ska köpa klänningen imon=) Denna dagen har varit jävligt skönt va!!

Laddar upp bilder snart eller imon!

=)

Hej! Nu har jag varit jätte duktig! jag har pluggat på bra idag , hehe så nu tar jag en pause , måste fixa mig ska till stan en snabbis och efter det ska jag gymma!

Dagens smarta:
gör det viktiga inte det brådskande!
av någon okänd

GODMORGON

Godmorgon!
Idag gick jag inte till skolan det var ändå inte något viktigt + så behöver jag sova haha, har känt mig helt utsliten så denna dagen behövde jag verkligen=) så himla skönt, vaknade för en timme sen kanske och nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik!! härligt säger jag bara , vill bara upp och dansa!
Men plugga måste jag göra innan stan och gymmet, haha idag blir det gym och ingen återvändo, lalala
nu ska jag fixa och greja lite ha det trevligt

Vill bara säga lycka till till alla små bloggare!


Me and my sister

538156-52 på väg till spa stället i Swaziland=) Jag är tjejen till vänster!

Tisdag känns som ..

det är vilken annan dag i veckan förutom tisdag. Idag hade jag typ någon sorts liten otursdag. Vaknade sjukt trött kunde knappt gå upp ur sängen. Cyklade snabbt till skolan( älskar min kära cykel tack vare den så kommer jag i tid nästan varje dag, för en månad sen kom jag försenad till skolan VARENDA DAG!) jag va på  tippen till att somna i klassrummet.  Men de va en rätt så slapp dag. Skulle träna som sagt idag, men hade glömt kläder hemma så jag cyklade hem snabbt som attans( skolan ligger 2 min ifrån hemmet med cykeln) hämtade kläderna och GICK tillbaka till skolan då jag märkte att jag hade glömt gympaskorna så jag sprang hem igen letade efter skorna samtidigt som jag lämnade jackan hemma, så sprang jag tillbaka till skolan där jag möter min kompis som också är trött idag:S ( sicken trötter dag) vi bestämmer oss för att ta bussen till gymmet, men när jag står på busshållslatsen kommer jag på att jag glömt busskortet i jackfickan som jag lämnade hemma, tur var de att jag hade pengar på mig, när vi var framme i stan så går vi in i en shoppings byggnad där jag bor, jag och min kompis bestämmer oss för att strunta i gymmet för att vi båda var trötta( jag var ännu tröttare efter att jag hade sprungit fram och tillbaka), vi sätter oss för att fika, jag pallade inte åka buss så tänkte ringa pappa för att se om han kunde skjutsa men så dör min mobil, TYPISKT, jaja jag är hemma nu ialla fall och är fortfarande trött men jag måste plugga matte:'( jaja nu blir  detta inlägget för stort känner jag, Ha de bra ialla fall hoppas ni inte har haft en lika trötter dag som jag!!


Godmorgon

Nu är jag i skolan och är så trött att jag kommer att somna när som helst! vill hem och soooova, men måste vänta till att skolan är slut för då ska jag träna blää känner inte för nått nu, jaja skriver senare!!!


en bild innan jag fortsätter förresten

en bild innan jag fortsätter förresten Swaziland i Afrika

seg dag!!

Min dag blev inte så mycket mer än seg och trött är jag oxå, man känner sig så himla utsliten nu när skolan närmar sig sitt slut( skönt det ska bli när det är heeeelt slut) jag åkte ialla fall in till gbg där jag träffade Linnea som oxå var trött och seg. vi pallade bara gå in i två affärer sen var vi döda. Åkte tillbaka till "min" stan där jag gav ut en CV till en affär( vill så gärna ha sommarjobb!!!!!) sen åt jag glass en jätte god med gröna äpplensmak hihi lite förvånad att jag tar det 4 gången i rad och inte päron! Och nu; kom hem för en stund sen från en kort promenix med underbara bara Rach! Nu måste jag plugga vidare, har 5 sidor med matte att göra tills imon och det suger hårt! sen har jag natur , svenska , geografi och engelska uppgift att göra men Aldrig att jag hinner med dem!


Godnatt får jag säga nu för mer bloggande hinner jag inte!


Dagens smarta

Jag har fått lära mig med tiden:

Förvänta dig alltid att bli överraskad!
 från dig själv, dina
vänner,  din familj och  från världen

Godmorgon!

inte så godmorgon var det faktist. hade jätte ont i magen så det sista jag kände för var skolan., men men man måste ju! Nu har jag naturkunskap som suger hårt! Idag är jag även seg som fan jaja blir la piggare snart hoppas jag!
Ha en trevlig dag

Vår

538156-50 denna bilden tog jag förra året, Gillar den! Just nu sitter jag och äter vatten melon och vanlig melon DET ÄR GOTT måste jag bara säga, nä nu måste jag fortsätta plugga. när jag väl sätter mig framför datorn så kan jag säga hejdå till pluggeleplugg

Aerobic

Nä fy fan va det va pinsamt säger jag bara!!  Men ja skyller på att de var första gången för mig och jag var den ända ny börjare. Kan ni tänka er! haha det gick för jävlans dåligt. Sprang alla åt ena hållet sprang jag åt andra hållet, svängde alla med händerna vid midian svängde jag händerna högt uppe i luften haha, min kompis satt och skrattade åt mig hela tiden typ *pinsamt* som fan. Ena stunden så gjorde man si andra stunden så. Det var bara i slutet som jag råkade av misstag göra rätt en gång woohoo!!!
Aldrig mer säger jag bara! Nu vill jag prova på yoga haha hoppas jag gör bättre ifrån mig där:P
Efter det så åt jag en jätte god Pasta rätt på Rumpan bar och kök! och nu tog jag en liten pause ifrån pluggandet, blää. imon ska jag åka in till gbg och shoppa något fint:D förhoppningsvis någon jeansjacka!

Någon som vet någon bra affär?

Ha de bra!

Spindlar

Jag har världens spindel fobi, usch var ute med en kompis och gjorde en skoluppgift som går ut på att leta reda och ta med sig blommor, man ska ut i skogen och leta efter  massa kryp och sånt. det är fan spindlar och kryp över allt. DET ÄR DET VÄRSTA JAG VET , HATAR DET!!  efter det körde jag lite bil och nu är jag hemma ska snart träna på friskis!

FIIIIIN FIINT väder!!

Sommar

känns det inte som sommar nu eller?. det tycker jag ialla fall. Helt underbart. Love IT.
Det gäller att passa på att sola. Men Jag har sån himlans otur med allt. Jag  kan inte sitta ute vid solen min hud är as känslig så jag får soleksem( eller hur det stavas) blää det suger. VILL SOLA!!

Gröna äpplen glass:D

Hellooo. Denna dagen har varit himlans och stekanede soft och het! hade typ ingen skola , satt och solade ute med några homies istället! Sedan skulle jag och PH till gymmet men så flum som vi va ståd vi först på fel sida av busshålsplatserna, sedan bytte vi håll och då missar vi bussen så vi får gå till gymmet. Jag var CP dampiflum så vi kryssade för att vi hade varit på gymmet men istället så drog vi iväg, jag åkte till stan träffade en kompis och PH åkte iväg för att göra tårta som hon har läskat mig med , " världens goaste" I stan så åt jag en jätte god glass som var gjord av gröna äpplen!!  Yammi vill ha Mer Nu Nu




538156-48 på väg till gymmet. Kan bara inte ta seriösa kort. omöjligt ibland men Ph lyckades ta när jag icke var beredd






538156-46 vaniljsmultronet ville inte vara meeddd


538156-49 Vi kom till gymmets korridor

538156-49  Llalalalalalala PH vill inte vara med laalal men halva Ph kom ialla fall mee hioiiiii

Bilder på mina resor!!

Nu har jag laddat ner LITE bilder på när jag var i Sydafrika, Mocambique och Swaziland MEN det kommer fler från de länderna men orkar inte ladda ner mer är trött och ska sova snart

ska bara berätta lite kort om Sydafrika:
 Vi kom dit 12 timmars flyg om inte mer. Vi åkte till ett jätte fint hotell i en stad där,( har hjärn släpp kommer inte ihåg vad staden heter)
Vi badade första dagen , gick på fin resturang  och laddade inför nästa dag då vi skulle på SAFARI!!!!
Det var det  mest spännande jag har gjort, Bara upplevelsen känslorna av att vara i Kûger massa vilda djur , de är liksom deras hem och massa skit. såg massa fina djur, hur jävla coolt som helst. dagarna efter shoppade vi åt på resturanger och massa masssa roliga saker. JÄTTE FINt VAR NATUREN i Sydafrika

Swaziland
som oxå ligger i Afrika var jätte fint. hade oxå helt underbar natur. Vi bådde på ett jätte stort hotell, hela hotell stället var typ lika stor som en liten stad. Det var as ballt där. även då åkte vi på safari med en riktig safari bil. det var de läskigast jag har varit med om. vafan tänk om de skulle hoppa in ett lejon tänkte ja hela tiden!
Men överlevde gjorde ja! Vi firade nyår på hotellet. Det va råballt! Badade en massa, typ hela tiden:P åt för 10 pers gjorde jag även. Mmmmm Maten var så himla god!! världens största buffé

Mozambique:
lite mer fattigare ställe där. men det var as kul det me. vi solade, badade, åkte båt till en Ö. shoppade och gjorde en massa saker. Det var värkligen sorgligt att lämna alla dessa tre länder. Det var riktigt ballt i Mozambique ialla fall:D Den goaste drickan finns även där , jo sockerrörs dricka. yammi love it. jag får inte glömma nämna all god frukt som finns där heller . jaja slut på tjööt



här kommer lite bilder laddar upp mer sen som sagt:P
första dan i sydafrika var det regn men så himla vackertPrecis när vi kom till sydafrika







Safari sydafrika
538156-42 Sydafrika


538156-40 sydafrika






538156-39 Sydafrika hotellet där jätte fint. och min söta kusin(L)


538156-45 Swaziland på hotellet jag i mitten min kusin och min syster

Swaziland i afrika Badade på eftermiddagen i Swaziland hotellet


538156-44 Swaziland




538156-37 Mozambique utan för hotell

538156-36 Här var vi i en scandinavisk skola i Mozambique!!
538156-34afrika , mocambique538156-32 alla tagna i Mozambique vi var på väg till ön. På hemvägen tog bensinen slut mitt i havet så jag, min kusin och syrran hoppade ner och simmade till stranden, så långt var det inte faktist. men mamma och de andra stannade kvar tills att ägarna hämtade nytt bensin


Godnatt nu ska jag sova , ska försöka ladda ner resten av afrika resan till helgen , men lovar inget.

Dagens smarta...

Ett väldigt smart ordspråk .. Sagt ord och kastad sten kan inte tas tillbaka ( tänk alltid på vad man säger, fasten jag aldrig gör det..mmh)


freedom

sitter och lyssnar på min favvo låt just nu Freedom av dj mangoo hoohii.
image31

Sommaren som jag inte såg framemot för bara några timmar sen, anledningen är att vi inte ska till Libanon vilket jag vill så himla gärna. det är jätte svårt att bo i Svergie utan någon släckting, har bara familjen och kusinen men resten bor i Libanon men även fast än att jag har bott i Sverige hela mitt liv, saknar jag alla i Libanon otroligt mycket. Jag vill bara dit krama om mormor, morfar och farmor,  träffa alla och ha skit kul! har inte varit där på ungifär 4 år. hel sjukt  men men Jag och en kompis bestämde oss att inte whaina och make this summer our summer typ hehe. Har jag bestämt något ska jag göra allt för att uppnå det:D nu så ser jag framemot sommaren igen va fan hahah.


sunshine

Vilket underbart väder. har suttit ute hela dagen idag och det var väldigt skönt måste jag bara säga:D Igår så solade jag en stund så lite brun blev jag ialla fall. Jag är jävligt sur på min lärare. Hon är värkligen en sådan som favoriserar elever, hennes älsklings elever får MVG och de som jobbar minst lika bra som dem får G högst ett Vg-  Jag är en av de elever hon inte gillar, har ingen aning om varför men men.. sådant är riktigt störane. Jaja nu ska jag rusa iväg.


Nice

 Nice day today.. åkte och tränade med Martina och jobbigt var det. sedan gick vi hem till henne och åt en god middag som hon lagat själv.. Jennifer kunde inte komma idag så det blev ingen sminkning och skit. men det var ändå trevligt:D sen åkte jag till stan en snabbis hälsade på en kompis som jobbar på Gina. och nu är jag hemma ska ut på en promenix med Jenny och hunden lalala VAAARMT OCH SKÖNT är det helt underbart

kände att jag valde lite fel kläder till detta fina vädret!!
image29

Gymmet here I come

Kom för typ en timme sen ifrån skolan, skönt att sluta så tidig::D snart ska jag på bussen oh gymma med ett par kompisar:D ska bilda muskler idag! Sen ska vi hem till en av dem och så ska de sminka mig för ett arbete i skolan, tema Jord och nått mer var det , jaja måste kila.. lägger upp dagens outfit lite senare Byebye


Dagens smarta...

Sitter och pluggar, eller pluggade så läste jag min allmenacka....
Att erkänna att man har misstagit sig är att visa att man är klokare idag än igår, av J.C.Lavater.
 Nice va!!

 Nu läser jag ännu fler här kommer ett till..

 det är omöjligt att vara förälskad och klok på samma gång..Bacon
Lite läskigt ... Diggar namnet föresten..Bacon

Nu ska jag fortsätta plugga, har som sagt prov imon så det är bara att plugga in de ca 260  franska glosorna! Låter så enkelt när man säger det, men när man väl ska plugga dååååå. nej för fan det funkar icke.. Jaja  Au revoir!!


En helt vanlig skoldag med två idioter:D

Idag hade jag talet. Det gick förvånadsvärt bra, hihihi tur att det är över ialla fall. Det blev trevligare lite senare på dagen när jag träffade dessa två herrar. Ni gjorde min dag bra!
538156-28 Mustach(eller hur det stavas!:P) som jag fick på pressbyrån NICE! 



538156-27  Come and get me!!




538156-26  Herr Price till din tjooäänst



Homies smoken Snygga va! haha

Vi har alltid så jäklar ballt på skolan va!!
Jaja ialla fall , efter talet var skoldagen slut. Kom hem lite små flum och sen gick jag på promenad med min saknade och älskade vän Rachell!
NU måste jag plugga hoppas det blir nått plugg bara ( brukar oftast inte bli så)
men jag har prov i mon så MÅSTEE plugga hiiii!!

Trötter

Nu är jag i skolan och nästa lektion börjar inte fören kl 13.20. Jag bara längtar till att ta studenten. Långt kvar men what ever...Jag vill bara hem och sova., eller nej åka iväg och shoppa:D

Seegaste

Idag har det verkligen varit en seeeeeeeeeg dag! Först hade vi natur och det seg hårt, vi fick vara ute och leta efter blommor och kryp, och det är det värsta jag vet!!! usch men istället så gick jag upp till stylisterna där mina kompisar sminkade varann här är en bild på Jennifer ( tema hav)
538156-22

Så här såg jag ut idag538156-24
Väldigt enkelt men skönt:D

Dagens smarta : med rädsla kommer man ingen vart, med mod klarar man allt!


Nu måste jag plugga kommer inte hinna skriva mer! Har as mycket plugg :(


Jag älskar...

... päron glass, piggeline, päron mer. päron saft men jag är inte så särskildt förstjust i själva frukten päron. Ialla fall så var jag med mamsen och systrarna en snabbis i stan och då åt jag päronglass, yammi=) Sedan var vi på besök hos en kompis och nu är jag hemma, ska plugga lite och sen ska jag titta på One tree hill., Love it;)


PS JÄKLAR va bloggen dampar
538156-22

538156-20

538156-20 En jääävligt härlig dag på stranden i Mocambique :D

Självförtroende

Heej! grillningen var mycket trevlig. Maten var jätte goooood, Kyckling va det då  yammi:D Hann inte med stan  idag men det får bli imon. Jag ska ha ett tal inför hela skolan på tisdag , annars får jag IG på kommunikations kursen, Ialla fall jag ska ha ett tal om SJÄLVFÖRTROENDE , hiihih spännande spännande ,,,,,,not

Men här kommer några bra tips för att stärka sitt självförtoende::)

* När man är med kompisar eller tillexempel på fikarast, ta större utrumme, berätta om något du upplevt , eller framför dina åsikter

*Öva framför spegeln

*Beröm dig själv

*Säg något till kassörskan, fråga folk på gatan om något, tillexempel klockan

*Ta del i samtal

*Se dina positiva sidor och förstärka dem

*tro på dig själv

* DU är med dig själv hela livet.  Se till att göra det en intressant och rolig upplevelse

* ställ dig framför spegeln , istället för att titta på dina brister hitta minst 10 saker som du gillar på dig själv. tänk även på det mista lilla

*  Skiv ner en lista på minst 50 saker som du är bra på, som du gillar med dig själv. även här så ska du ta det lilla minsta som tillexempel. Jag är bra på att lyssna, laga mat mm

* försök att tänka positivt:

Lycka till med livet!! tänk på att tro på dig själv och stärka ditt självförstoende för vem annars gör det!

Vår kärlek

538156-19 Tog aldrig kort på min outfit igår men denna sköna sommar bilden som togs i Egypten får ersätta den. Har inte glömt att ladda upp bilder ifrån mina resor , ska göra det någon gång nästa vecka:) ha de bra

Grillis

Heej! har haft FULLT upp så har inte hunnit blogga. Igår var en mycket trevlig kv'äll. Filmen var ehm nja inte så bra men den var ändå Okej att se, Sedan gick jag och Jennifer hem till mig.  Vi var så trötta så vi gick och la oss ganska fort. Men det blev inte så mycket sömn ialla fall:P Vi gick upp sent, trötta båda två , hon stack hem för ungefär 1 timme sen. Snart ska vi grilla MUUMS:D Det är så vackert väder idag så man blir bara så himla glad av det:D  Nu måste jag kila iväg och hjälpa till med att göra iordning grillandet;) Hinner inte åka till stan idag. Men jag bloggar lite senare! lite bilder kommer sen kanske det me! OM jag hinner! Ha det trevligt!

Trevlig fredag

Det blev inte så mycket köpt idag, bara lite sådär viktiga saker som hårmoss och toffsar och sånt. men det va trevligt att träffa vännerna och så. Men jag hittade två jätte fina handväskor en brun med lång axelband , välidígt fin va den och en annan blå från gina tricot, vet inte vilken jag ska köpa. någon utav de två blir köpta imon ialla fall. Snart ska jag på bio med en kompis. det gick inga bra filmer idag på facklan , men det blir min brors flickvän, hoppas att den är bra=) lägger in dagens outfit lite senare om jag hinner eller så blir det imon, ha en TREVLIG  fredag

Fredag

Heej!! tänkte blogga fort innan jag åker iväg , ska SHOPPA med några kompisar snart.. jag är jävligt trött nu, somnade inte fören kl 04 nått sånt så jag känner mig trött. föresten filmen var inte så bra som jag trodde att den skulle vara, blev då lurad av reklamen. det brukar oftast vara så, och det stör jag mig på. jaja nu ska jag rusa, see yaa


Full fart i backarna!

Kom precis hem har varit ute i regnet och övningskört. svårt är det ibland. Ibland kan jag älska att köra bil och ibland hatar jag det, idag hatar jag det haha. det var bara för att det gick så dåligt och att jag absolut inte var på körnings humör:P Det blir inget bastande idag men film blir det:D Hyrde GOOD LUCK CHUCK med Jessica Alba (snygg är hon)  den värkar vara rolig så hoppas på det!  Ha en mysig kväll:D nu ska jag se på So you think you can dance!:D

Hjälp!

Jag har fortfarande inte lärt mig hur man kan fixa sin blogg så bra. Men det ordnar sig säkert;) men om det är någon som är bra och vet hur man fixar så skulle jag uppskatta och bli riktigt glad om ni kunde berätta:D

Jag ska lägga in lite bilder på de resor jag har varit på, fast lite senare nu hinner jag inte:D
ÄLLLLSKAR att resa:D

En vinter bild

En vinter bild Hittade en vinterbild, det utanför Ranas hus:D trevligt va de

Mysiga torsdag

Hello! Jag har precis ätit så jag känner mig proppmätt. Igår va jag med en kompis, vi fikade på stan och sedan kom vi hem till mig och myste=) trevligt, trevligt! Idag ska jag basta med några kompisar och sen se på film. Det är så mysig att se på film äta massor av godis och chips när det regnar. Älskar det:D
det är så skönt att ha ledigt och bara slappa hemma. sena nätter , långa sovmorgon:D Nu ska jag fixa och greja lite här hemma!!
Tekirra Här är söta Tekirra som sover:D min storebror och hans flickväns hund

RSS 2.0