110km/ h

Vet ni vad, jag har kört på motorväg, hahaha, det är fan svin läskigt, speciellt när man måste köra så jäkla fort, slog mitt rekord haha trodde aldrig att jag skulle köra fort asså, men men, måste ta och vänja mig va, tänk sen när man ska ta körprov, då får man ju inte köra 80 på en motorväg precis, nepp!
Ja , jo som ni kanske fattade så hade jag svin tråkigt idag, så jag satte mig i bilen med pappa och övningkörde lite. de gick bra , jag lever ju! Efter det så körde vi ner till stan och åt glass, sen körde vi till rumpanbar & kök  och åt en pizza, hehe de kanske borde vara tvärt om , först pizza sen glass! men de funkade!

Imon börjar skolan, men innan det ska jag till sjukhuset och ta blodprov!
GODNATT!!!


Söndag!

Vaknade rätt så tidigt idag, kl 10 faktist=) måste bara säga att jag aldrig har varit så tom på ord tidigare, vette fan va jag ska skriva, + att jag är så jävla uttråkad så jag vet inte vad jag ska göra, VA FAN KAN MAN GöRA , blää okey, det här är nog det tråkigaste inlägget som någonsin skrivits på blogg va! hmm, låt de bli tråkigare nu då, fick ett sms av min kompis, nu ska jag träffa henne, så nu vet jag faktist vad jag ska göra, tjhooho

Ha en sjuuukt , rolig , ball och trevlig och utvilad söndag, och en tråkig och en meningslös och en hejsan svejsan dag,
OKEJ, jag är VÄRKLIGEN UTTRÅKAD:p


Lördagen!

Sorry för den dåliga updateringen, idag har jag haft fullt upp, på morgonen runt 11-12 tidenså så vi på hus, gillade inte det huset, vet inte varför men tyckte att det va trist. efter det så lämnade jag ut ett CV i en affär. Efter det så träffade jag Rebecka och Rachell, vi bastade som är så jävla skönt,  men man blir så seg av det så vi bestämde oss för att se på film, Rana och Abbe kom även, så satte vi oss med chips, godis  och läsk  , så himla gott
Filmen vi såg va så sjukt bra, riktig hämsk film, den var svensk dessutom, inte för att vara så men jag brukar inte gilla svenska filmer, gillar typ bara bäst i sverige( för att min stor bror va me i den)! Filmen vi såg hette "När mörkret faller" Bra film som man måste se typ!
Nu ska jag ta och lägga mig, måste vila, sov dåligt i natt, och har haft ont i hövvet hela dagen!


GODNATT


Hejhå!

Ja efterskolan så åkte jag till freeport och delade ut lite CV.. men tror inte att jag kommer få nått jobb , men får hoppas! Efter det träffade jag abbe, spelade , ah ni fattar guitarhero, tror att jag har blivit beroende faktist! iallafall, vi kände os hungriga så vi drog till pizza kungen och käkade pizza så klart!
Nu ska jag vara med lite kompisar hemma!

Ha det bra!!


Godmorgon!

Sitter här med té och mackor och kollar på momento, de kollar man på när de är som tråkigast på tv! men måste bara säga, man kunde välja ett nummer och en färg , så får man se hur mkt den som ringer vinner, då som vanligt hade jag redan ett nummer i huvudet och även en färg, jag valde mitt favvo nummer 7 och färgen orange, så ringer det någon och väljer nr 7 och ORANGE är inte det lite sjukt? av alla de 4 färger och nummer , så väljer han de jag har tänkt på, aja men det var bara 1000 spenn i hehe. jaja
hade sovmorgon idag så jag har sovit ut:D börjar 11,20 och har bara en lektion!
Funderar på att dela ut lite CV idag, Hoppas hoppas att jag får jobb!! vill  så himla gärna!

Ha en underbar fredag!!! gör det bästa av dagen;)

Lovlie=)

Ja, efter den tråkiga lektionen i skolan åkte jag till stan för att träffa Jenny vi satte oss på café carma och fikade, de blev inbakad potatis och cola! När jag och Jenny sätter oss och börjar prata, de går inte att sluta! vi pratar om allt från jord till himmel! Underbar är hon'! Satt där i minst 3 timmar!

Jenny penny

Efter det så gick  vi till broschans och tobbes lägenhet och åt våfflor! och nu är jag hemma!

DAGENS OUTFIT


Sovmorgon=)

Idag hade vi två inställda lektioner på morgonen, så jag börjar kl 13,20 , super skönt! älskar att sova länge på morgonen;) Idag ska jag träffa min saknade och älskade Jenny syrran, Ska bli så treviligt. Hon är precis som min syrra, hon bodde typ hos oss=) Jaja snart kommer PH och vi ska äta lunch tillsammans innan vi drar iväg till skolan.
Ha en underbar dag!


PS, De ser cp konstigt ut på min blogg nu, jag råkade göra något ch förstöra designen, bläää hur ändrar man tillbaka????

Supermarie

min kompis Rana upptäckte en kul sak när hon läste min blogg, jo jag hade på ett tidigare inlägg skrivit hur mycket jag älskar att spela guitar hero, så hade jag skrivit " jag älskar att spela SUPERMARIE wii" haha lite fel blev det där va!! jaja iallafall så menar jag supermario  hahah, jaja TACK RANA<3

outfit



Kul att klänningens band syns, hehe


Home again...

REGN REGN regn regn, kan de sluta snaaart, ja de e en seg dag idag vet inte vad jag ska göra tog ett par outfit kort med mobilen men korten blev jätte dåliga så jag väntar tills att kommer kommer hem och då får ja ta nya kort, just nu går de gamla OTH sägongen på tv så ska sätta mig framför tv och kolla! ha de bra så länge;)




UPDATE

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=5986

Just de gratis kläder BLI MEDLEM OCH FÅ  PRESENT KORT PÅ H&M JC ELLER GINA TRICOT

Håltimma

Hade franska nyss och nu har jag håltimma till kl 13,20 , en lektion och sen slutar jag!! nu sitter jag hemma och funderar på att hitta på något skojj men vet inte vad, spela lite guitar hero kanske, hmm jaja lägger upp dagens outfit lite senare idag!

Ha en bra dag!

HOT hot hot

de blir man när man bastar och idag bastade jag med mina underbara vänner! de e väldigt mysigt och skönt ska jag säga! de kan man behöva lite då och då! Vet ni vad jag har STOR lust med att göra? SHOPPA, komma hem med minst 5 stora påsar fulla med kläder, åh va jag vill!! Får la vänta tills jag får mina pengar, men de kommer inte att räcka så att jag kan komma hem med stora påsar de nej!

Vet ni  vad, ONE TREE HILL är tillbaka, säsong 5 YEEES!!

Tisdag!

Idag hade jag tråkiga lektioner bara, företags ekonomi och Samhäll och sen hade jag världens längsta håltimma att jag inte ens vet hur lång den var för att jag drog in till stan med Rana banana där vi åt på donken! måste bara säga att jag är på sånt där konstigt humör , är svin trött och helt jävla borta, jag vet inte va jag håller på med ena stunden och andra stunden sitter jag och rana och flabbar ihjäl oss av vad vi håller på med, hon är nämligen oxå på sånt där konstigt humör!!

Natti

Jag  älskar att spela supermarie på nintendo wii elle guitar hero, de e så himla kul, de måste ni bara hålla med om! Idag kom min storebror hem med sitt xbox och så kom min kompis Linnea , så vi satte oss och började spela Guitar hero, suger riktigt hårt på det men va fan, de e kul=)
Måste bara säga, SAKNAR LIBANON så himla mycket, saknar alla där så jag spricker snart!!!
Nä nu ska jag ta och äta något, men vet inte vad jag ska äta..

Godnatt // Zizza

Dålig uppdaterare

De e vad jag är , en dålig uppdaterare hehe, helgen var typ en *vilo helg* känner att jag inte har kunnat vila ut mig denna sommaren så det känns lite dåligt nu när jag har börjat skolan och allt! de e mkt på gång i skolan, med schemat och allt, om jag ska vara ärlig så känns det inte som om vi går i en riktig skola med det schemat vi har, typ ledig hälften av tiden och när vi har lektioner så är det såå tråkigt så jag vet inte vad jag ska göra, och nu går jag inte med mina kompisar längre så de har blivit ännu tråkigare, men men va ska ja göra, idag ialla fall så började vi kl 11,20 hade två lektioner och sen slutade vi, hade tänkt gå ut och dela ut lite CV papper idag men så blev det inte för att jag inte hittar CVna!

Här kommer dagens Outfit =)



Godmorgon!

Idag har jag bara en lektion så de känns bra det, efter skolan ska jag vara med Linnea en stund, så vi ska se va vi hittar på! just nu sitter jag och är så himla uttråkad, börjar skolan kl 11,20

None


Barnvakt;)

Idag tjänade jag lite pengar då:D hoho, fast de kommer försvinna imon på skolmatskuponger, så de suger tyvärr!
idag hade jag som sagt ledigt så jag slappade fram till kl 3 då jag och två kompisar drog till stan och köpte lite skolgrejer! ( skojja bara , kan inte leva utan den en enda dag i skolan), efter de så satt jag barnvakt från kl 5 till 21.30
Imon har jag skola, igen, men då gäller det, det är då allt börjar! ÄR INTE REDO ÄN!
Ska ta och lägga mig, eller något, men jag är jääävligt sugen på en eneri drink just nu, de bara smaskas i min mun!  va fan ska jag göra?  Energidrink/ sova hmm...


LEDIG HOHO

idag va jag ledig , så jag har SOVIT hihihi , fatta va härligt, slipper vara allt  *åh ska bara sova 5 minuter till, och så går det tills jag kommer försent till skolan* imon är jag också ledig, funderar på att gå på stan en stund eller något sånt, måste köpa lite saker till skolan, på fredag har jag bara en lektion:) hoppas att vårt schema inte ändras nu, de slappaste schemat någonsin=)


nu ska ja ta och äta något gott!

tisdag!!

Ja de va ett tag sen jag bloggade, lördags var sist, innan maskeraden, vill ni se hur jag såg ut..
här kommer en bild



dålig bildkvalitet, sorry


Jag ska ta och berätta vad som hände i lördags,. jo jag fixade mig , sminkade och allt kändes perfekt, sen skulle min storebror skjutsa mig till åsa där festen var, skrev in adressen på gpsen och körde, Asså vet inte hur länge vi letade efter huset , kanske 1 och en halv timme något sånt, men nä vi hittar inte huset, jag ringer som en galning till födelsedagsbarnet men hon har stängt av mobilen, ringer några till men de svarar inte, så de ända jag kunde göra va att köra hem igen!! Surt som fan!

I söndags var jag och Linnea och Abbe i göteborg i nordstan och shoppade lite, sen gick vi till GBG kalaset ( kulturkalaset) och gick runt lite då Linnea fick för sig att klättra med alla småbarn, hon ville få med mig me men jag vägrade:P sorry Linnea! Söndag var även min sista dag på sommarlovet så kl 12 på natten satte jag och Abbe igång och bakade en kaka haha, lät honom göra hela jobbet typ och så åt jag:P de blev gott ska ni veta






Igår så var det skoldags, ville inte gå, vill ha mer sommarlov, vi hade upproppning och sne drog alla hem , var en stund med Rebecka och efter det kom Rana , så jag och Abbe åkte med henne hem och spelade Mario cart  ( stavas det så?) på Nitendo wii, de va skojj. vi va typ 7 som spelade och jag kom sist varje gång, sen var det stuttsmatta dags:D de va länge sen de, LOVe it

Maskerad fest!

Ja ida är det lördag och idag blir det kräftskiva och maskerad fest hos en kompis:D Kul ska det bli!!
Festen igår SÖÖG HÅRT!!! Okej ja vet att man gör det till vad det blir, men det stämde inte riktigt bra in när de gällde DEN festen, bläää, men förhoppningsvis är blir denna festen idag bättre!
Idag var jag i freeporrt där jag hittade en mycket fin jeans jacka! lovlie=) den kostar 1250 något sånt men vad jag köpte den för, ja du det va dt bästa priset någonsin haha lägger upp bilder på den när jag hinner!!
NU ska ja ut och grilla med familjen:D mat MAT MAT give me food

HA EN HÄRLIG DAG I SOLEN!!

fredag!

3 dagar kvar och sen är det skola:( blää, nä men de ska ja inte tänka på nu, idag ska jag nämligen på en fest med min kära kompis , nice nice! Var i stan idag förresten och köpte yttligare 2 linnen ifrån Gina tricot! Åt även jätte god glass på torget:D
have a nice day:)


GRATIS MakeUp!!!

Godmorgon eller godmiddag eller vad de nu kan vara!! Vill ni vinna gratis makeup hos kick??
samla poäng och vinn!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=87001


Pirate



dag var jag på freeport med Rana banana fast där hittade vi inte så mycket fint så vi åkte till köpcentret i stan i stället där jag köpte pirat ögonlapp till maskeraden och så köpte jag två linnen, svart och vit, det behöver man alltid!! Idag fyller min underbara och bästa pappan i hela världen år(L) hela 47 år, de kan man inte tro! en annan underbar person fyller också år idag och det är Jennifer(L) so  HAPPY B-day


Movie time!



27 dresses och utlämnad såg jag idag , skönt att vara hemma när det ösar med regn! men själklart är det tråkigt att inte kunna göra så mkt! jaja men filmerna var jätte bra! gillar 27 dresses mer! Men nu blev jag plötsligt sugen på chokladbollar, ska ta och baka det! haha yuimmi


Bio tralalalaaa

Blöö, de regnar!! idag har jag varit och shoppat present till pappa som fyller år på onsdag! och snart ska vi kolla på ett hus och efter det ska jag på bio med ett par kompisar, vi ska se på mammamia, hoppas den är bra ,de sägs så, jag är ingen så där fans av musikalfilmer utan tvärtom men´men

här kommer dagens outfit







Jacka - zara
topp - zara
jeans - gina tricot
smycken - vette fan

Ha en trevlig kväll(K)


Måndag = regn

Det har regnat hela dagen idag, så himla tråkigt, har förresten äntligen kommit på vad jag ska vara på maskerad festen, en pirat=) det är tema P så jupp pirat får det bli på lördag!!
här kommer mer bilder från Libanon


morbror jag och syrran



mammas bil i Libanon=) hon körde oss dit vi skulle, slapp gå ialla fall:):)


Nä nu ska ja ta och lägga mig, om jag kan, brukar inte kunna lägga mig vid denna tiden, ligger alltid och leker med mobilen eller gör lite annat tills jag sommnar :P

GODNATT


en seg dag

Idag hat jag känt att de inte har varit min dag, har varit på lite dåligt humör hela dagen och det som är så störande är att jag inte vet varför,  på dagen så var jag och fikade med Abbe och efter det så var jag en stund med Rana och efter det så åkte jag till min storebrors  och hans kompis lägenhet och spelade lite guitar hero, de va en aning trevligt men måste bara säga att jag SUGER på det speciellt efter att ha sett de tjejerna som var hemma hos broshan när de spelade, jag spelade på easy och tjejerna på hard , de missade inte några jag missade typ hälften haha aja här kommer lite bilder från idag 

outfiten today


Godnatt(K)

shopping älskar vi alla

Hellu, nu sitter jag och tittar på kitchen nightmare eller vad den heter, rena balla grejen det där, jag skulle inte vilja möta den kocken va! igår så var jag i stan och shoppade lite, det blev en jeans jacka en fin somrig topp och ett par flipfloppar för att jag fick sån himla skoskav av mina ballerina skor, idag var jag i stan igen fast köpte bara ett par pyjamas byxor! Idag ska jag bara ta det lugnt och kanske kolla på någon film eller baka haha, hade tänkt spela guitarhero och supermario wii för det är så himla kul haha men det blev tyvärr inte så, jaja någon som vet nått gott som jag kan baka?

 gott med glass, ( café i libanon)
 Hotell i libanon vid havet

syrran och havet!
fler bilder kommer sen!

Ha en bra kväll


MYSPYS KVÄLL

Idag var jag i stan en stund med mamma och pappa och syrran och shoppade kläder! köpte en röd klänning och sedan åkte vi och käkade glass, efter det så besökte vi min storebror i hans mysiga lägenhet, spelade lite gitarhero*suuuuuger på det*  men kul är det ändå! det är pisskallt ute förresten, vart är sommaren?? buhuuu! vill ha sol! AJA nu ska jag iallafall se på någon film med familjen och min kusse och äta en massa masssa chips och godis LOVE IT!!


Sweden!!!

Tillbaka till gamla vanliga regniga sverige , det känns as trist då! Libanon va då jätte härligt, träffade alla släcktingarna och dem är så himla underbara, saknar alla så himla mkt!!! De hände en hel del galna saker i Libanon, laddar upp bilder någon gång snart, träffade även massa nya människor!! jätte trevliga och blev as bra vän med en ifrån kanada som jag ska till nästa sommar. <Det blev en hel del flört också!! VILL TILLBAKA!!

jaja igår så shoppade jag lite, köpte 2 koftor och en tröja från gina tricot och sen så åkte jag hem till Rana, vi såg  på film, step up 2, den var riktigt bra, sen blev jag dålig, modde illa, typiskt men det gick över och jag somnade haha!!

Nu ska jag ta och packa upp mina kläder och styka dem, har inte gjort dt än hehe
Ha en bra dag

RSS 2.0